Seria R700i

Seria R700i

Eficienţă şi precizie

Cu noul model R700i, vă puteţi bucura de caracteristicile premium privind îmbunătăţirea productivităţii specifice modelelor mai mari într-un format compact. Cu sistemul de stropire umedă PowrSpray şi funcţiile precum controlul individual al duzelor şi opţiunea de conectare la orice sistem de transfer închis vă bucuraţi de confortul superior al utilizării şi precizia mărită de pulverizare.

 

Precizie şi rapiditate

PowrSprayTM

Umpleţi mai repede, stropiţi mai exact. Sistemul PowrSpray™ specific, cu 2 circuite, vă permite să umpleţi autociserna de stropit de stropit în numai 7 minute1 şi asigură o precizie a debitului de 98%2. Toate acestea prin simpla apăsare a unui buton.

Siguranţă maximizată

Conectarea la sistemul de transfer închis

Prin conectarea uşoară la orice sistem de transfer închis, evitaţi aproape complet contactul cu lichidele de protecţie a culturilor. Acest lucru vă permite să efectuaţi umplerea şi clătirea prin conectarea directă la recipient, cu ajutorul unui adaptor utilizat pe scară largă de producătorii de substanţe pentru protecţia culturilor.

Economie şi protecţie

Controlul individual al duzelor

Controlul individual al duzelor este eficient pentru aplicarea cu precizie a produselor pentru protecţia culturilor. Economisiţi până la 5% substanţe chimice de protecţie a culturii – până la 6 euro la hectar3. Sistemul controlat electronic oferă performanţe de vârf în combinaţie cu PowrSpray™.

Control intuitiv

Sistem de control al soluţiei

Umplere, agitare, stropire sau clătire, cu ajutorul butoanelor. Tot controlul de care aveţi nevoie, din cabină, cu ajutorul joystick-ului nou sau de pe postul de lucru al operatorului, cu ajutorul noului sistem de comandă a soluţiei.

Gabarit compact, performanţe premium

Gabarit compact, performanţe premium

Echipat cu funcţii avansate, regăsite de obicei la modelele mult mai mari, modelul the R700i este cea mai mică autocisternă de stropit mare a noastră, ca să spunem aşa. Şi este construită pentru a vă oferi stropire rapidă, precisă şi de randament ridicat în toate condiţiile - sezoane de succes la rând.

ModelRezervor de soluţieLăţimi ale braţuluiDebitul pompei

3200 l

18-334 m

600l/min pentru umplere,
750l/min pentru aplicare

4000 l

18-334 m

600l/min pentru umplere,
750l/min pentru aplicare

1 Măsurat fără amorsare

2 Precizia de 98% provine din datele JDLink, pe baza sistemului de pompă cu diafragmă cu piston John Deere, comparat cu sistemul John Deere 3” PowrSpray™ şi înseamnă că în 98% din timp este aplicat debitul setat”

3 Pentru o suprafaţă de 500 ha cultivată cu grâu şi un cost estimat de 53€/ha pentru erbicide şi 65€/ha pentru fungicide (5%*118€ = 5,90€/ha)

4Contactaţi reprezentantul pentru mai multe informaţii