Seria R700i

Seria R700i

Eficienţă şi precizie

Cu noul model R700i, te poți bucura de caracteristicile premium privind îmbunătăţirea productivităţii specifice modelelor mai mari într-un format compact. Cu sistemul de stropire PowrSpray şi funcţiile precum controlul individual al duzelor te bucuri de precizia mărită de pulverizare.

Precizie şi rapiditate

Precizie şi rapiditate

Sistemul PowrSpray specific, cu 2 circuite, îți permite să umpli maşina de stropit în numai 7 minute1 şi asigură o precizie a debitului de 98%2. Toate acestea prin simpla apăsare a unui buton.

Siguranţă maximizată

Siguranţă maximizată

Prin conectarea uşoară la orice sistem de transfer închis, evitaţi aproape complet contactul cu lichidele de protecţie a culturilor. Acest lucru îți permite să efectuezi umplerea şi clătirea prin conectarea directă la recipient, cu ajutorul unui adaptor utilizat pe scară largă de producătorii de substanţe pentru protecţia culturilor.

Economie şi protecţie

Economie şi protecţie

Controlul individual al duzelor este eficient pentru aplicarea cu precizie a produselor pentru protecţia culturilor. Economisești până la 5% substanţe chimice de protecţie a culturilor – până la 6 euro la hectar3. Sistemul controlat electronic oferă performanţe de vârf în combinaţie cu PowrSpray™.

Control intuitiv

Control intuitiv

Umplere, agitare, stropire sau clătire, cu ajutorul butoanelor. Tot controlul de care ai nevoie, din cabină, cu ajutorul joystick-ului nou sau de pe postul de lucru al operatorului, cu ajutorul noului sistem de comandă orientat pe soluţii Solution Command.

Gabarit compact, performanţe premium

Gabarit compact, performanţe premium

Echipat cu funcţii avansate, regăsite de obicei la modelele mult mai mari, modelul R700i este cea mai mică maşină de stropit mare a noastră, ca să spunem aşa. Şi este construită pentru a îți oferi stropire rapidă, precisă şi de randament ridicat în toate condiţiile - sezoane de succes la rând.

ModelRezervor de soluțieLățimi ale brațuluiDebitul pompeiCapacitatea de umplere

3200 l

18-30 m

750 l/min

600 l/min

4000 l

18-30 m

750 l/min

600 l/min

1 Măsurat fără amorsare.

2 Precizia de 98% provine din datele JDLink, pe baza sistemului de pompă John Deere cu diafragmă şi piston, comparat cu sistemul John Deere 3” PowrSpray şi înseamnă că în 98% din timp este aplicat debitul setat."

³ Pentru o suprafaţă de 500 ha cultivată cu grâu şi un cost estimat de 53€/ha pentru erbicide şi 65€/ha pentru fungicide (5%*118€ = 5,90€/ha)