Elementele Augusta

Elemente Augusta Secţiune Fabrică

 

 

Pământ, aer, apă, foc... veţi găsi toate acestea la fabrica americană John Deere din Grovetown, Georgia. Dar al cincilea element este cel care face adevărata diferenţă: inginerii şi muncitorii calificaţi care proiectează şi asamblează acolo Tractoarele noastre Utilitare Compacte pentru întreaga lume.

Folosind tehnologie de ultimă generaţie, acestea transformă fierul şi oţelul, cauciucul şi sticla în maşini la cele mai înalte standarde posibile. John Deere are o pasiune pentru tehnologia de calitate, iar acest lucru se vede. În fiecare piuliţă, şurub şi sudură a Tractoarelor noastre Utilitare Compacte. Şi pe feţele celor care sunt mândri că le fabrică.

Fabrica Augusta, Tractoare utilitare compacte
Fabrica Augusta, Tractoare utilitare compacte, Fabricaţie, Oameni

CONCEPUTE PENTRU EUROPA

Nu facem niciodată compromisuri. De aceea fiecare tractor premium care părăseşte fabrica Augusta pentru a pleca spre Lumea Veche este european în fiecare detaliu. De la piuliţele şi şuruburile metrice la standardele de emisie şi avertismentele de siguranţă, fiecare maşină este integral configurată şi gata de plecare.

Nu presupunem niciodată că ceva va fi în regulă – ne asigurăm că sigur o să fie aşa.

DAVID KING
MANUFACTURING ENGINEER
Fabrica Augusta, Tractoare utilitare compacte, Interioare
Fabricile Augusta, Tractoare utilitare compacte, Angajaţii

  

Fabricile Augusta, Utilitare compacte

   

Oamenii de aici îşi doresc cu adevărat să facă treabă bună. Primesc bine feedback-urile şi ne fac în permanenţă sugestii pentru a îmbunătăţi şi mai mult lucrurile.

DAVID KING
MANUFACTURING ENGINEER
Fabrica Augusta, Tractoare utilitare compacte, Fabricaţie, Oameni

FABRICATE PENTRU EUROPA

La Augusta, dotăm fiecare tractor din fabrică cu tehnologia adecvată pentru regiunea căreia îi este destinat. Aşadar, atunci când cumpăraţi un model seria 1, 2, 3 sau 4 în Europa, puteţi fi siguri că are toate dotările necesare pentru a funcţiona fără probleme şi în siguranţă chiar de la bun început. De la oglinzi şi lumini la standardele de emisie şi avertismentele de siguranţă, angajaţii noştri de la Augusta vor elimina toate obstacolele pentru a se asigura că vă veţi bucura de cele mai bune elemente ale celor două lumi: Calitate de fabricaţie SUA, plus specificaţii europene.

     

Europenii exploatează maşinile noastre mai mult şi mai intensiv decât o fac clienţii noştri din SUA. Deci, dacă putem satisface Europa, putem satisface pe oricine!

STEVE SANNER
FIELD TEST SUPERVISOR

INTERVIURI

David King, 24, este un inginer de fabricaţie

care se ocupă de planificarea şi supravegherea liniilor de producţie pentru tractoarele compacte premium seria 3 şi 4. El caută în fiecare zi modalităţi de a spori şi mai mult calitatea prin intermediul instrumentelor, al proceselor şi al verificărilor de control al calităţii pe care le specifică. “Sunt mândru că putem fabrica astfel de produse în SUA, în ciuda costurilor mari cu mâna de lucru pe care le implică acest lucru.”

Steve Sanner, 61 ani, este un supervizor de testare pe câmp

care lucrează în cadrul companiei de 19 ani. Cu trei ani înainte de lansarea unui tractor nou, Steve începe să testeze prototipuri pentru a depista eventualele neajunsuri sau puncte slabe cu mult înainte de faza de producţie. “Colegii mei sunt plătiţi ca să le facă, eu sunt plătit să le stric”, zâmbeşte acesta. “Iar când o fac, căutăm cu toţii să rezolvăm problema şi să găsim soluţia optimă.”

Fabricile Augusta, Tractoare utilitare compacte