Accesorii întreţinere şi atelier

Accesorii, întreţinere şi atelier

Bine ați venit în lumea accesoriilor John Deere!

De la o simplă siguranţă de 3 A până la circuitele complexe ale unei staţii radio, veţi găsi aceeaşi atenţie pentru detaliu şi calitate în gama accesoriilor noastre.

Gama de accesorii John Deere vă oferă o largă varietate de produse, cu peste 60 categorii de produse:

  • Aparate radio
  • Încărcătoare pentru întreţinerea bateriilor
  • Testere de umiditate
  • Manipularea încărcăturilor
  • Canistre de combustibil, pâlnii şi vase de măsurare
  • Lumini de lucru
  • Timonerii superioare şi inferioare
  • Huse scaune
  • Covoraşe
  • şi multe altele!

Facem investiţii semnificative pentru perfecţionarea regulată a gamei noastre de accesorii marfă John Deere.

Acordaţi-vă puţin timp să răsfoiţi ultimul nostru catalog de accesorii John Deere sau vizitaţi reprezentantul nostru John Deere pentru a afla mai multe despre această gamă în continuă creştere.

Aflaţi mai mult despre maşinile de spălare sub presiune

Maşini de spălare sub presiune

O gamă largă de maşini de spălare sub presiune cu apă rece şi caldă, acţionate electric sau cu benzină.

Accesorii, Întreţinere, Atelier şi ataşamente

Catalog

Vizualizaţi catalogul de Accesorii, întreţinere şi ataşamente.

Scule de mână

Catalog Scule de mână

Când aveți sculele potrivite, munca devine mult mai ușoară și mai productivă. Sculele de mână John Deere sunt ergonomice, robuste și fiabile. Comandați scule de mână de calitate, demne de numele John Deere și beneficiați de performanțele de care aveți nevoie pentru a termina lucrarea.

Baterii industriale

Ca producător de baterii industriale conform reglementărilor privind deşeurile de baterii şi acumulatoare 2009, noi John Deere Limited producem baterii cu acid, alcaline şi litiu. Nu livrăm direct la utilizatorul final, dar reţeaua noastră de reprezentanţi oferă preluarea gratuită a bateriilor industriale uzate livrate la un utilizator final, în vederea tratamentului şi reciclării. Aceasta este necesar să fie realizat în orice an calendaristic când sunt introduse baterii industriale noi pe piaţă. Dacă vreunul din reprezentanţii noştri ne solicită preluarea înapoi a bateriilor uzate, ei trebuie să ia legătura cu Departamentul nostru de Service clienţi. Noi derulăm aranjamentele necesare pentru returnarea, tratamentul corespunzător şi reciclarea bateriilor industriale uzate.

 

Baterii pentru autovehicule

Ca producător de baterii pentru autovehicule conform reglementărilor privind deşeurile de baterii şi acumulatoare 2009, noi John Deere Limited punem la dispoziţie reţeaua noastră de reprezentanţi pentru colectare, gratuit şi într-un timp rezonabil, baterii uzate de autovehicule, în vederea tratamentului şi reciclării, de la deţinători finali, de ex. garaje, centre de deşeuri, unităţi autorizate de procesare a autovehiculelor casate, active ale locaţiilor civice etc. Aceasta este necesar să fie realizat în orice an calendaristic când sunt introduse pe piaţă baterii noi pentru autovehicule.

Dacă reţeaua noastră de reprezentanţi ne solicită preluarea înapoi a bateriilor de autovehicule, ei trebuie să ia legătura cu Departamentul nostru de Service clienţi. Noi derulăm aranjamentele necesare pentru colectarea, tratamentul corespunzător şi reciclarea bateriilor de autovehicule uzate.