Logistica pieselor

Logistica pieselor

 

Vă menținem în mișcare

Această promisiune pleacă de la sursa de piese cea mai apropiată de dumneavoastră: reprezentantul dumneavoastră şi angajamentul lui total de servicii pentru dumneavoastră. Ceilalţi se îngrijesc printr-o operare logistică continuă şi depozitul nostru masiv european de piese, în care 300.000 repere sunt imediat disponibile pentru livrare în ziua următoare către dumneavoastră.

 

 

Depozite reprezentant

Depozite reprezentant

Ştiaţi că 8 din 10 comenzi pot fi satisfăcute imediat de către reprezentantul dumneavoastră? Şi că pentru orice altceva cele 1900 echipe de reprezentanţi ale noastre din toată Europa vă susţin cu stocul lor? Puteţi vedea direct prin verificarea stocului la JDParts.com şi chiar să comandaţi direct de aici. În orice caz, 80% din ce aveţi nevoie este gata de livrare, chiar seara târziu în sezonul recoltei.

Centrul european de distribuţie a pieselor

Centrul european de distribuţie a pieselor

Vizitatorii noştri ne spun că nu au mai văzut ceva similar. Probabil că este adevărat sau aţi mai fost într-un depozit de mărimea a 12 terenuri de fotbal? Acolo depozităm mai mult de 300.000 piese diferite – totul de la un bolţ de briceag până la un melc de combină de 10,7 m. Partea cea mai bună: lucrurile se mişcă repede. Sistemele noastre avansate de logistică şi ambalare pot expedia o comandă pentru ziua următoare la numai 2 ore de la intrare.

Centrul de suport piese

Centrul de suport piese

Este necesar un centru de suport cu piese de ultimă generaţie pentru a derula o reţea logistică internaţională sofisticată cum este a noastră. Echipa lui de frunte asigură ca aproape toate piesele expediate din depozitele şi magaziile noastre din Europa şi SUA să fie livrate conform promisiunii. În unele cazuri aceasta include şi comenzi urgente la fabrici, care sunt îndeplinite direct de acolo.

Suportul pe câmp

Suportul pe câmp

Piesa corectă este numai o piesă a poveştii. Pentru a readuce rapid echipamentul dumneavoastră pe câmp, puteţi conta pe echipele noastre de reprezentanţi cu tehnicieni instruiţi şi certificaţi, care îşi suflecă mănuşile şi vă acordă asistenţă când este necesar. Prin utilizarea celor mai recente echipamente şi instrumente de diagnostic John Deere, ei repară orice afectează tractorul, combina, maşina de recoltat furaje sau stropitoarea dumneavoastră.

V-ar mai putea interesa şi…