Experienţa John Deere

Piese de schimb și reparații

Chiar și o mașină John Deere are în cele din urmă nevoie de reparații. Când vine acea zi, distribuitorul dvs. va înlătura toate piedicile pentru ca timpii de inactivitate să fie reduși la minim. Cu ajutorul unui atelier modern și a unei echipe tehnice bine instruite, aceștia pot repara aproape orice rapid și la costuri eficiente. Pentru reparații mai mici pe care ați prefera să le faceți dvs. înșivă, aceștia vă pot furniza în ziua următoare toate piesele de care aveți nevoie – chiar și pentru modele mai vechi.

Piese originale John Deere

Piese originale John Deere

Precizia şi consecvenţa sunt cheia succesului – şi calea cea mai bună de a vă proteja performanţele echipamentului o reprezintă folosirea pieselor şi accesoriilor originale John Deere. Oferim o gamă largă de piese de precizie pentru a menţine (şi chiar îmbunătăţi) rezultatele livrate.

Livrare instant

Urăm timpii de imobilizare la fel ca şi dumneavoastră. Astfel, dacă reprezentantul dumneavoastră John Deere nu are în stoc ce vă trebuie, se asigură că le obţineţi prin sistemul nostru global de sprijin cu piese, lider de piaţă.