AutoPathTehnologie de Agricultură de Precizie

  • Gestionează automat liniile de ghidare pentru diverse implemente cu lățime de lucru diferite, pe tot parcursul anului, de la semănat până la recoltare
  • Reduce deteriorarea culturilor, deoarece utilajele rămân întotdeauna lângă rândurile de plante
  • Reduce timpul de setare a utilajului prin crearea automata de linii de ghidare pentru culturile cu plante înalte
  • Vă permite să recoltați cu precizie culturile chiar și atunci când nu vedeți rândurile
Imprimare
SUBSTITUENT TEXT ALTERNATIV

Cum funcţionează

În timpul pregătirii solului sau chiar în timpul semănatului, o antenă StarFire montată pe implement înregistrează locația exactă a fiecărui rând de cultură. Aceste date sunt stocate automat în Centrul de Operațiuni John Deere și sunt utilizate de AutoPath pentru a crea linii de ghidare precise pentru fiecare rând de cultură care poate fi utilizat la celelalte lucrări efectuate în anul agricol. Aceste linii de ghidare acoperă perimetrele externe, perimentrele interne, capetele și rândurile de recoltare.

Pioneză John Deere S700

Beneficiile

Dacă utilizați implemente cu lățimi diferite lucru pentru plantare, fertilizare, tratamente sau recoltare, AutoPath se asigură că roțile agregatului vor urma întotdeauna rândurile de cultură. De asemenea, veți putea planta sau semăna cu precizie pe benzi pentru a maximiza randamentul. La recoltare, utilajul va fi ghidat către punctul de pornire corect, cu linii de ghidare calculate automat pentru lățimea implementului. De asemenea, recoltarea culturilor căzute este foarte precisă, deoarece utilajul știe exact unde sunt rândurile.