Machine SyncTehnologia de Agricultura de Precizie

  • Conectează fără fir mai multe utilaje - tractoare, combine şi SPFH în propria reţea. Un utilaj marcat ca ‘Lider’ controlează viteza, direcţia şi poziţia utilajelor marcate ca ‘Urmăritori’
  • Asigură descărcarea cerealelor din buncar cu precizie, din mers, fără împrăştiere
  • Îmbunătățește procesul de descărcare din combină şi măreşte eficienţa lucrărilor
  • Reduce tasarea și timpul de așteptare al utilajelor.
Imprimare
SUBSTITUENT TEXT ALTERNATIV

Combină spre tractor

Gen4 Machine Sync permite operatorilor de recoltare să conecteze până la 6 maşini cu reţeaua proprie fără fir. Combina acţionează ca lider, prin sincronizarea vitezei şi direcţiei tractorului pentru descărcare de precizie din mers.

Conducătorul combinei poate să penduleze fin tractorul înainte şi înapoi pentru asigurarea încărcării uniforme a remorcii. Combinele individuale în aceeaşi grupă de lucru pot de asemenea să-şi distribuie cu tractoarele nivelul de umplere al rezervorului de boabe şi stadiul melcului de descărcare, pentru o logistică mai bună a recoltei şi descărcare coordonată.

SPFH spre tractor

SPFH spre tractor

Machine Sync defineşte o zonă profilată ‘U’ în jurul SPFH, care este deosebit de utilă pentru operaţiile de recoltare cu încărcare directă, la care un tractor şi o remorcă de siloz trebuie să fie permanenţă în imediata apropiere a combinei. SPFH poate controla viteza tractoarelor de la dreapta, stânga sau spate pentru descărcarea fără pierderi prin împrăştiere. De asemenea abilitatea de a controla simultan două tractoare facilitează predarea mai bună de la o remorcă de siloz la următoarea şi reduce împrăştierea recoltei

Tractor spre Tractor

Tractor spre Tractor

Machine Sync este o soluţie grozavă când se utilizează combine tractate pentru culturi de specialitate, cum ar fi cartofii sau ceapa. Tractorul lider este capabil să coordoneze mişcările tractorului care descarcă pentru descărcare în siguranţă. Este deosebit de important în operaţii în care remorca de descărcare trebuie să fie în imediata apropiere a combinei. Machine Sync asigură o distanţă constantă între maşini în timpul secvenţei de descărcare şi evită posibilele coliziuni.