Încărcătoare pentru tractoare utilitare compacte

Tractor utilitar compact cu încărcător

 

O variantă superioară diferită

Atunci când vă trebuie un încărcător, aveţi nevoie de unul care a fost conceput pentru a funcţiona perfect cu tractorul şi sistemul hidraulic al acestuia. Este exact ceea ce obţineţi cu încărcătoarele John Deere Seria E şi R pentru tractoare utilitare compacte.

Tractor utilitar compact cu încărcător Seria E

Încărcătoare Seria E

Încărcătoarele Seria E sunt încărcătoare fixe montate, care reprezintă o alegere excelentă dacă încărcătorul rămâne în permanenţă pe tractor.

300E >   400E >

Tractor utilitar compact cu încărcător Seria R

Încărcătoarele model R

Încărcătoarele seria R oferă cea mai bună performanţă şi confort cu un sistem de montare Quik-Park™ cu suporturi de parcare încorporate.

120R >    220R >    320R >    440R >

Sistem de montare a încărcătorului Quik-park™

Încărcătoarele Seria R sunt proiectate pentru o montare şi o scoatere uşoară, fără unelte. Suportul de parcare este ataşat pe cadrul frontal al tractorului şi devine parte integrantă din încărcător în timpul lucrului cu încărcătorul. Pentru a coborî încărcătorul în poziţia de parcare, nu trebuie decât să ridicaţi joystick-ul după ce aţi deschis
încuietoarele.

Sistem de montare a încărcătorului Quik-park™
Sistem de montare a încărcătorului Quik-park™
Sistem de montare a încărcătorului Quik-park™

                 

Tractor utilitar compact cu încărcător 300E MSL

Autonivelare mecanică

Indiferent dacă sunteţi începător sau aveţi experienţă la operaţiunile cu încărcător. Este nevoie de abilităţi pentru a menţine o încărcătură echilibrată. Modelele 300E, precum şi 120R, 220R şi 440R au opţiunea de autonivelare mecanică, iar instrumentul va menţine unghiul setat în timpul ridicării şi coborârii.