Seria 5M

5M Series

Elegant, ușor și puternic, cu capacități impresionante ale încărcătorului, 5M este pregătit să fie preferatul dvs. Compact, dar puternic, excelează în ceea ce privește manevrabilitatea și oferă capacități de încărcare uimitoare pentru ferma dvs. Cabina sa panoramică asigură vizualizarea perfectă a încărcătorului, în timp ce capacitatea de a schimba treptele de viteză cu vârful degetelor asigură o deplasare lină pe trasee rutiere. Pe teren, transmisia Powr8™ EcoShift cu opt trepte de viteză selectabile în funcţie de putere asigură o putere de tracțiune neîntreruptă, iar sistemul AutoTrac™ integrat de bază vă permite să lucraţi conforabil fără suprapuneri, în special când tăiați iarbă.

 • Schimbarea treptelor sub sarcină

  Transmisia noastră opțională Powr8™ EcoShift vă oferă opt trepte de viteză selectabile în funcţie de putere. Toate transmisiile noastre, inclusiv PowerQuad™ Plus cu patru trepte de viteză selectabile în funcţie de putere și PowrReverser™ cu două trepte de viteză selectabile în funcţie de putere, au o funcționalitate confortabilă de debreiere manuală și un avans lent opțional. Puteți schimba direcția fără efort, fără a acţiona manual ambreiajul sau frâna, și puteți schimba vitezele din mers și sub sarcină, cu game și trepte de viteză complet sincronizate.

  James Kirk
 • AutoTrac™ integrat

  Măriţi-vă eficiența și confortul cu sistemul nostru integrat de ghidare accesibil la un preţ convenabil, disponibil opțional. În special la tăierea ierbii, vă veți bucura de trasee precise, fără suprapuneri, în timp ce vă concentrați asupra altor sarcini critice.

  seria-5m
 • Pregătit pentru încărcător

  Lucrând cu un încărcător, aveți nevoie de cea mai bună vizibilitate posibilă asupra materialului pe care îl manevrați. De aceea, 5M vine nu doar cu o capotă joasă și îngustă, ci și cu o fereastră panoramică a pavilionului. Opțional, vă puteți echipa tractorul 5M cu încărcătoarele noastre din Seria 543M/R sau 603M/R, spre a-l utiliza rapid și eficient la o gamă foarte largă de întrebuințări suplimentare.

  seria-5m
 • Putere foarte mare

  Motorul de 4,5 l cu cilindree mare, cu până la 134 CP max. și cuplu de 541 Nm, produce o densitate de putere extraordinară pentru modelul 5M ușor. Motoarele noastre sunt proiectate special pentru lucrările solicitante la care sunt supuse utilajele agricole și oferă putere maximă de tracțiune la un consum minim de fluide.

  seria-5m

  

O cabină completă

O cabină completă

Intrând în cabina 5M, remarcați imediat despre ce este vorba: mult spațiu, pentru a vă simți confortabil, suprafață vitrată de jur-împrejur, pentru o vedere fără restricții, și comenzi dispuse astfel încât să permită utilizarea intuitivă, fără efort și eficientă a tractorului.

Cunoscut pentru puterea sa

Cunoscut pentru puterea sa

Indiferent dacă alegeți transmisia PowrReverser 16/16 sau transmisia PowrReverser 32/12 cu control Hi-Lo și al modulației, veți obține întotdeauna o putere de tracțiune de neegalat pentru cele mai dificile lucrări.

Pregătit pentru încărcător, franco fabrică

Pregătit pentru încărcător, franco fabrică

Opțiuni disponibile: încărcătoarele noastre din Seria M pentru toate aplicațiile standard, cu prețuri accesibile, și Seria R pentru cele mai dure condiții – ambele fiind modele apreciate pentru ușurința de utilizare fără egal și pentru productivitatea excepțională.

Locate your John Deere Dealer

Găsiți cel mai apropiat distribuitor

Găsiți cel mai apropiat distribuitor