EFECTUAȚI VERIFICAREA ȘI OBȚINEȚI UN UPGRADE DE CONECTIVITATE LA JUMĂTATE DE PREȚ!

EFECTUAȚI VERIFICAREA ȘI OBȚINEȚI UN UPGRADE DE CONECTIVITATE LA JUMĂTATE DE PREȚ!

Ofertă limitată! Înscrieți-vă acum!

Efectuați chiar acum verificarea conectivității și faceți economii semnificative

Dacă utilajul dumneavoastră poate fi conectat dar încă nu are instalat hardware-ul necesar, puteți obține un kit de echipare JDLink Retrofit și instalare la jumătate de preț !
Conectivitatea merită – accesul la Centrul de Operațiuni John Deere și instrumentele de conectivitate și suport ajută la economisirea de timp și la administrarea mai rațională a resurselor. De asemenea, acestea vă permit să luați decizii mai profitabile. Plus: Suportul Conectat de la John Deere, care combină tehnologia analitică de vârf, instrumente de notificare și sprijin proactiv din partea specialiștilor IPSO.

Introduceți acum seria utilajului pentru a porni!

*obligatorii

Vă rugăm selectați un dealer pentru a primi rezultatele utilajului dumneavoastră.

După ce confirmați selectarea dealer-ului din zonă vă trimitem un e-mail cu stadiul dumneavoastră și detaliile de contact ale reprezentantului IPSO.

Ne pare rău, nu am putut găsi un reprezentant în regiunea dumneavoastră. Vă rugăm continuați pentru a obține rezultatele prin mail

Un specialist John Deere va lua legătura cu dumneavoastră pentru a găsi un reprezentant!

*obligatorii

Mulțumesc!

Pentru a vă finaliza înregistrarea, vă rugăm să verificați căsuța de e-mail (și folderul Spam) și să faceți clic pe linkul din e-mailul de confirmare.

După confirmarea reușită veți primi un e-mail cu datele dvs. și cu linkul către rezultatele personale.
Aceasta poate dura până la o oră.

Echipa dvs. John Deere

Rezultatele verificării dumneavoastră de conectivitate

Nu ratați! Ofertă limitată! Contactați reprezentantul IPSO din zona dumneavoastră:

Un specialist John Deere va lua legătura cu dumneavoastră pentru a găsi un reprezentant!

Informațiile dvs.:

Verificare finalizată - acestea sunt rezultatele dvs.:

Înapoi la pagina campaniei

Conectivitatea merită

Urmăriți clipurile video pentru a afla mai multe despre beneficiile conectivității – lucrați mai rațional și mai profitabil în timp ce vă măriți timpul de exploatare a utilajelor.

Lucrați în mod inteligent și economisiți timp cu Centrul de Operațiuni John Deere

Transferați prin wireless datele de documentație direct de la utilajul dumneavoastră către Centrul de Operațiuni și accesați informațiile de oriunde și oricând. Planificați-vă lucrările și trimiteți informațiile de lucru către fiecare utilaj în parte, apoi monitorizați localizarea acestora, stadiul și progresul lucrărilor în timp real pentru a lua deciziile potrivite în mod proactiv.

Maximizați disponibilitatea operațională a utilajelor cu ajutorul instrumentelor de Suport Conectat John Deere

Preveniți în mod proactiv problemele înainte ca acestea să stea în calea productivității dumneavoastră
Instrumentele de Suport Conectat de la John Deere vă ajută atât pe dumneavoastră, cât și pe specialiștii IPSO pentru a monitoriza starea utilajelor cu ajutorul platformelor Expert Alerts și Machine Dashboard. Dacă instrumentele raportează o anomalie la utilajul dumneavoastră, veți fi contactat imediat și veți primi suportul proactiv necesar pentru a vă menține la lucru.

"Cu instrumentul John Deere Connected Support™ putem să identificăm problemele potențiale ale utilajului și să le rezolvăm înainte ca acestea să devină o problemă reală."

Specialistul John Deere Connected Support™
Specialistul John Deere Connected Support™
Operations Center

Centrul de Operațiuni

Cu Centrul de Operațiuni vă puteți planifica lucrările în avans și puteți să trimiteți informațiile privind lucrarea direct la fiecare utilaj în parte. În acest fel, economisiți timp prin eliminarea timpului pierdut pentru configurarea lucrărilor pe câmp și reducerea erorilor operatorilor. Verificați locația și stadiul utilajelor dumneavoastră în timp real și luați deciziile potrivite, bazate pe informații pertinente. De asemenea puteți distribui datele de documentație partenerilor dumneavoastră, astfel încât ei să cunoască ce lucrări ați finalizat.

Connected Support

John Deere Connected Support™

Prin valorificarea avantajoasă a capabilităților instrumentelor John Deere Connected SupportTM, vă maximizați disponibilitatea operațională a utilajelor dumneavoastră. Tabloul de bord Machine Dashboard le permite specialiștilor IPSO să monitorizeze utilajele pe baza stării operaționale efective. Cu Expert Alerts, ei pot identifica potențialele defecțiuni care pot să apară, iar service-ul dedicat poate să le remedieze înainte ca acestea să devină o problemă reală. Această tehnologie premiată reduce timpii de diagnosticare și reparații cu până la 20%.