Este momentul pentru schimbare

Meritaţi performanţe excepţionale

Performanţa eficientă şi de ultimă generaţie a tractoarelor noastre 6R, 7R şi 8RX va oferi o valoare economică substanţială pentru afacerea dvs. Avantajele lor de performanţă în transport, protecţia solului şi versatilitatea se vor vedea în rezultatul final.

Localizaţi un distribuitor

Dovedit şi testat

Avantajele de performanţă ale tractoarelor noastre mari în ceea ce priveşte transportul, protecţia solului şi versatilitatea nu au fost confirmate doar de sute de clienţi europeni, ci sunt susţinute şi de teste independente. Dar aceasta nu este totul. Deoarece veţi obţine, de asemenea, o serie de funcţii de precizie, cum ar fi 1-Click-Go-AutoSetup, care le depăşesc pe celelalte din domeniu şi contribuie în continuare la profitabilitatea dvs.

1-CLICK-GO-AUTOSETUP

Acest instrument de productivitate care economiseşte timp reduce timpul de configurare pe câmp cu până la 50%. Complet automatizat, fără greşeli, fără întârzieri. Sarcinile dvs. de lucru pre-planificate apar automat pe afişajul de generaţie a 4-a atunci când tractorul intră pe câmp. Tot ce are de făcut operatorul este să confirme detaliile PRINTR-UN CLIC. Asta-i tot.

Heder imbatabil

Aveţi parte de versatilitatea acestui tractor cu 4 cilindri de putere mare şi manevrabil, cu sistemul său hidraulic puternic, cu capacitate mare de ridicare şi cu pneuri mari.

Aflaţi mai multe

Heder imbatabil

Când vine vorba despre transport, nu există nu puteţi omite gama noastră de tractoare John Deere 6R şi 7R. Care va fi numărul unu pentru dvs.?

 • Nr. 1 în transport – 6R 185

  Comandaţi până la 234 CP cu gestionare inteligentă a puterii într-o caroserie cu şasiu mediu de 7,9 tone, cu o acceleraţie de neegalat şi cu versatilitate excepţională.

  Tractoare
 • Nr. 1 în transport – 7R 330

  În cel mai recent test DLG PowerMix, modelul nostru 7R 330 a stabilit un nou standard de consum de carburant diesel şi DEF în transport pentru tractoarele de peste 300 CP putere maximă (ECE-R120).

  tractor
 • Nr. 1 în transport – 6215R

  Cu doar 19,2 l/h, 6215R nu numai că a atins cel mai scăzut consum de carburant diesel dintre toate tractoarele testate¹, dar a livrat şi cea mai rapidă acceleraţie tractând remorci de 30 de tone².

  tractor
 • Nr. 1 în transport – 6250R

  Din anul 2018, 6250R a fost neînvins în testul DLG PowerMix Transport 2.0. Modelul 6250R a obţinut cel mai mic consum de carburant în transport comparativ cu toţi concurenţii testaţi.

  Tractor

Înscriere Digital News Service

Mai mult decât un buletin de ştiri - Înscriere Digital News Service

Înscrieţi-vă pentru serviciul nostru de noutăţi digitale pentru a vă menţine la zi cu articole blog, ştiri, activităţi speciale şi oferte exclusive!

Înregistraţi-vă!

Subiecte conexe

Seria 6R

Seria 6R

Nr.1 în domeniul transportului şi al automatizării inteligente – performanţă ridicată, cu greutate redusă.

Conectaţi-vă cu John Deere

Seria 7

Greutate redusă, putere mare – acceleraţie cu reacţie rapidă şi agilitate deosebită.

Conectaţi-vă cu John Deere

Seria 8

Tractoare versatile şi puternice de înaltă tehnologie – cu putere mare de tractare pentru agricultură de precizie.Jurnal de Fermier

Pentru a demonstra cum se diferențiază tractoarele John Deere de alte modele de pe piață și pentru a obține un feedback cât mai obiectiv, oferim spre testare tractorul 6230R unui fermier care nu a mai lucrat până acum cu un John Deere. Acesta va avea ocazia să testeze tractorul pentru o campanie întreagă, iar noi vom urmări îndeaproape lucrările agricole efectuate în fermă și vom relata progresul în acest Jurnal de Fermier John Deere. Vom afla ce părerea au Alexandru SÎRBU, Inginer Agronom și Miruna SPIRIDON, Administrator Fermă la Agricola Marspi SRL din județul Dolj, despre performanța tractorului la lucru, ușurința de operare și implementare a soluțiilor integrate oferite, avantajele operării unui astfel de utilaj, dar și calitatea serviciilor de post-vânzare de care beneficiază partenerii IPSO Agricultură. 2 1. 25 l/h este nivelul de consum de carburant garantat în modul de drum pentru acest model, pentru utilajele care participă la John Deere Fuel Guarantee Program conform condiţiilor & termenilor programului şi în ţările aplicabile. Solicitaţi detalii de la distribuitorul John Deere.
 2. Testul de tractoare al Camerei pentru Agricultură a Saxoniei Inferioare (Germania) 2020. “La compararea tractoarelor standard (fără Unimog), John Deere a obţinut cel mai scăzut nivel al consumului de carburant diesel. [...] Este interesant faptul că în ciuda consumului scăzut de carburant, modelul 6215R a fost cel mai rapid la accelerarea cu două remorci”; www.lwk-niedersachsen.de. 19 l/h este, de asemenea, nivelul de consum de carburant garantat în modul de drum pentru acest model, pentru utilajele care participă la John Deere Fuel Guarantee Program conform condiţiilor & termenilor programului şi în ţările aplicabile. Solicitaţi detalii de la distribuitorul John Deere.
 3. 20 l/h este nivelul de consum de carburant garantat în modul de drum pentru acest model, pentru utilajele care participă la John Deere Fuel Guarantee Program conform condiţiilor & termenilor programului şi în ţările aplicabile. Solicitaţi detalii de la distribuitorul John Deere.
 4. 1) Rezultatele testului Profi, 06.2018
 5. Bazat pe un consum de carburant de 40 l/h şi un avantaj de eficienţă de 20% faţă de tractoarele pe roţi 8R la 7.000 daN.
 6. Presupunând o pierdere potenţială de randament de 3% pe câmpurile compactate, un câmp de grâu cu randament de 8 t/ha şi un preţ de piaţă de 200 €/t, 3% (240 kg) corespunde unei creşteri a profitului de 48 €/ha