Heder imbatabil

Confort şi eficienţă la următorul nivel

Trebuie să încerci personal această gamă de tractoare. Încercă la prima mână productivitatea, precizia şi confortul pe care aceste maşini ți le aduc în afacere. Apelează distribuitorul pentru un test de conducere inedit.

Localizaţi un distribuitor

A venit momentul pentru un upgrade la performanțe dovedite!

Observați performanțele extraordinare ale modelului John Deere 6215R la ultimele teste*.

Faci mai mult cu mai puțin combustibil!

/ection-control-large

Controlul Secţiunilor

Ce aştepţi de la un afişaj cu canelură superioară? Dacă te gândești la suport pentru până la 255 secţiuni şi certificare completă ISOBUS AEF – grozav, le avem. Şi dacă simţi că sistemul de comandă a raportului variabil şi telematica trebuie să fie standard pe tractorul tău, privești chiar maşina potrivită. Pentru agricultura de precizie avansată, nu există altă cale în afară de tractoarele John Deere seriile 6R, 7R şi 8R.

Cauți și mai mult confort?

Tractoarele noastre mari sunt echipate cu caracteristici care adaugă nivelul extra de confort şi productivitate pe care le dorești.

vremea pentru upgradare tractoare mari

Dimensiunea cabinei

Când spațiul din jurul tău este limitat, la fel te simți și tu. Deoarece sănătatea şi bunăstarea ta generală sunt factori critici de productivitate, am conceput seria 6R cu cabină mai mare – semnificativ. Acum are 3,30 m³. O variantă mult mai bună de a începe ziua de lucru!

confortul scaunului cu masaj

Confortul scaunului

Alegeţi să vă destindeţi, să vă relaxaţi şi să vă reveniţi în timpul orelor lungi de muncă. Încheiaţi ziua de muncă reconfortat în tractoarele dumneavoastră seriile 7R şi 8R cu caracteristici de care nu vă veţi mai putea lipsi: Scaun activ II cu compensare proactivă a mişcării scaunului, funcţionalitate de masaj, pivotarea scaunului 65°, 3 odihne pentru picioare plus un sistem audio 6.1 şi frigider integrat.

vizibilitate mare

O vizibilitate mai bună

Capota coborâtă a modelelor 6M cu şasiu scurt măreşte semnificativ vizibilitatea în faţă. Primul punct vizibil în faţă se află acum de la 6.5 metri distanţă. Completat printr-un câmp de vizibilitate de 180°, modelul 6M livrează o îmbunătăţire majoră a vizibilităţii.**

 

Compară direct

Trebuie să încerci avantajele acestor maşini la prima mână. Clienţii care posedă tractoare de mărci ale competitorilor nu au testa niciodată maşinile noastre; vezi reacţia lor. Crează-ți opinia proprie printr-o demonstraţie live şi un test de conducere.

*Test tractoare 2020 Camera pentru Agricultură a Saxoniei Inferioare (Germania); http://www.lwk-niedersachsen.de/

** Testele de vizibilitate din interior care măsoară din perspectiva operatorului în faţă şi peste capotă până la nivelul solului, prin măsurarea distanţei de la nivelul la sol al operatorului până la punctul pe care îl vede operatorul la nivelul solului. Măsurare executată pe baza referinţei la scaun ISO, pentru John Deere modelele 6090M, 6100M, 6110M şi 6120M.