Heder cu bandă de colectare cuţit rigid pentru combinele John Deere

Bandă de colectare cuţit rigid John Deere seria 700D

 

Bandă de colectare cuţit rigid seria 700D 

Hederul de combină John Deere seria 700D combină un heder cu bandă de colectare cu cuţite rigide disponibil la 4 lăţimi între 7,60 şi 12,20 m.

 

Sistem cu cuţit dublu antrenat de motoare sincronizate pentru vibraţii reduse

Recoltare mai rapidă, vibraţii mai reduse

Tăierea este rapidă şi curată datorită combinaţiei dintre sistemul cu cuţite duble şi bara cu tăiere dublă, astfel încât să puteţi recolta la viteze de deplasare mai mari. Bara de tăiere este de asemenea divizată în două jumătăţi care sunt antrenate de motoare sincronizate pentru a reduce vibraţiile.

Viteză reglabilă a curelelor laterale pentru adaptare la viteza faţă de sol a combinei

Construit pentru productivitate ridicată

Viteza curelelor laterale poate fi reglată direct din cabină, pentru a se adapta la viteza faţă de sol a combinei. Clemele de adâncime 25 mm asigură angajarea mai bună a culturii pentru transport uniform spre tamburul de alimentare central. Unghiul hederului şi înălţimea de tăiere pot fi reglate în mers din cabină. Cu o înălţime de tăiere coborâtă până la 38 mm este ideal dacă doriţi un câmp curat sau culegeţi culturi culcate sau joase.

Înălţime uniformă a miriştii datorită HydraFloat şi roţilor de adâncime

Suspensie integrată pentru înălţime uniformă a miriştii

Sensibilitatea hederului HydraFloat şi cilindrii de suspensie în cadrul de fixare permit mişcarea independentă a combinei şi hederului. Reglabil direct din cabină, HydraFloat şi roţile de adâncime lucrează împreună pentru a furniza o înălţime uniformă a miriştii.

În funcţie de reglementările rutiere locale, roţile de susţinere pot fi transformate pentru transportul hederului fără a fi necesare unelte.

Selectaţi modelul de heder care se potriveşte cel mai bine pentru condiţiile dumneavoastră de recoltare pentru a primi mai multe informaţii.

MODELLăţime de tăiere, mViteză bandă, m/minLăţime bandă, mmViteza barei de tăiere a cuţitelor, cuţite/min

7,60

0-223

1016

1960

9,15

0-223

1016

1960

10,70

0-223

1016

1960

12,20

0-223

1016

1960