Hedere de înaltă calitate pentru porumb

Gamă largă de lăţimi şi spaţii între rânduri

Hedere de porumb disponibile într-o gamă largă de rânduri şi spaţii între rânduri

Hederele noastre de înaltă calitate pentru porumb sunt fabricate în Germania, de Geringhoff. Disponibile într-o gamă variată de rânduri și distanțe între rânduri pentru a se adapta la capacitatea combinei dumneavoastră, aceste hedere pot funcționa la viteze de deplasare mari în orice condiții  Sunt concepute pentru întreținere minimă, iar durabilitatea lor este legendară datorită înaltei precizii cu care sunt proiectate cutiile de viteze, care utilizează un ambreiaj cu alunecare intern cu autoreglare pentru protecția componentelor mobile ale unității.

Sistemul de transmisie modular

Întreținere durabilă şi redusă

Secțiile de recoltat ale hederelor nu sunt conectate prin intermediul unui arbore de transmisie continuu, ci hederele dispun de cutii de viteze conectate prin intermediul cuplajelor Centaflex și angrenajelor Zerol între fiecare unitate de rând. Acestea reduc tensionarea transmisiei și asigură o recoltare fiabilă. Rolele şi cuţitele sunt de asemenea protejate cu un înveliş dur din oţel cu carbură de wolfram. Designul cu întreținere redusă al sistemului de transmisie modular nu necesită lanțuri sau curele. Acționate de cutii de viteze rezistente, din aluminiu, aceste lanțuri cinematice, cu putere redusă, vă vor ajuta să economisiți combustibil și să sporiți eficiența.

Separatoarele pentru cultură de mari dimensiuni și înalte ridică lin știuletele în utilaj

Alimentare uniformă

Perfecte pentru culegerea porumbului căzut, separatoarele pentru cultură de mari dimensiuni și înalte ridică lin știuletele în utilaj. Ambreiajul cu alunecare unic integrat tensionează automat lanţurile colectoare care nu necesită nici o re-ajustare. Rolele trag materialul în jos cu ajutorul a opt margini ascuțite și rezistente, acoperite cu carbură de tungsten, distrugând cu ușurință planta de porumb și facilitând operațiunea efectuată de tocător. Astfel rezultatele implică un consum mai mic de combustibil și o solicitare de putere redusă. Performanţa de alimentare lină este de asemenea asistetă printr-un dametru şi o turaţie uniformă pe toată lăţimea rotorului, precum şi melcii de admisie mari şi reglabili.

Reglare uşoară în câteva secunde pentru diferite recolte

Trecere rapidă de la o cultură la alta

Hederul poate fi reglat în câteva secunde pentru diferite recolte. De exemplu setările separatorului de cultură pot fi schimbate prin simpla rotire a unei roţi cu mâna. Reglarea distanţei între lanţuri este de asemenea amplasată convenabil lângă melcul de admisie. Lanţurile colectoare sunt tensionate automat şi comutarea de la porumb la floarea-soarelui este simplă. Dacă doriţi să schiombaţi turaţia hederului, este disponibilă o cutie de viteze opţională cu 2 şi 4 viteze.

Număr de rânduriLățimea rândului, cmLățime utilă, mTocător orizontalTocător vertical

4, 6, 8, 12 sau 16

70, 75 sau 80

de la 2,80 la 12,80

Mais Star SC, Mais Star Horizon, Horizon Star II

Rota Disc, Horizon Star II