Cea mai bună alegere pentru recoltarea brazdelor de paie

Soluţia perfectă când nu este posibilă tăierea directă

 

BP15 pentru recoltarea brazdelor de paie, cu pierderi reduse cauzate de zdrobire

BP15 este soluţia perfectă când nu este posibilă tăierea directă datorită condiţiilor atmosferice sau culturilor sensibile. Sistemul de transport cu bandă dublă, sistemul de suspensie FieldGlide şi melcul mare cu o dispunere îmbunătăţită a degetelor asigură o angajare şi manipulare mai bună a recoltei.

 

Bandă de culegere optimizată pentru alimentare uniformă

Alimentare uniformă

Banda de culegere este optimizată pentru a ridica cultura şi a le transfera către o a doua bandă care se mişcă orizontal şi uniform sub melcul mare de alimentare. În acest fel se realizează o alimentare uniformă, chiar şi la cantităţi mari de material. Viteza benzii se poate regla de asemenea din cabină la 3-15 m/min.

Melc mare, 660 mm pentru culturi de volum mare

Dezvoltat pentru culturi de volum mare

Intervalul de flotare de 57 mm al melcului mare de 660 mm se adaptează uşor la volume mari de material recoltat – alimentare constantă a combinei în vederea obţinerii unor performanţe maxime. Roţile de adâncime pot fi reglate la cinci setări diferite de înălţime, făr a fi necesare unelte. Aceasta optimizează înălţimea de culegere pentru diferite culturi şi condiţii. Roţile de adâncime ameliorează de asemenea urmărirea solului şi ajută la absorbirea denivelărilor pe teren accidentat.

Pentru orice dimensiune a pologului, datorită deschiderii largi, de 915 mm

Reglare la dimensiunea pologului

Deschiderea largă, de 915 mm se reglează la orice dimensiune a pologului. Cilindrii hidraulici cu acţionare dublă asigură o reacţie mai rapidă şi menţinerea presiunii asupra brazdei pentru o alimentare mai bună.  Se poate monta o protecție posterioară  pentru a reducere trecerea culturii peste spatele cadrului fără afectarea vizibilităţii secţiunii alimentatorului.

Daţi clic pe numărul de model pentru a primi mai multe informaţii despre BP15.

MODELDeschidere, mmØ Melc, mmInterval de flotare, mmViteza benzii, m/min

915

660

57

3 - 15