Funcţionează fără cusur de mai bine de un secol

Urmăriţi 100 de ani de tractoare John Deere

Moştenirea noastră

Descoperiţi evenimentele importante care ne-au format.

 • Originea plugului

  În momentul în care economia americană a explodat în anii 1830, John Deere s-a îndreptat spre vest, urmat fiind de soţia şi cei cinci copii ai săi. John Deere era un fierar cunoscut în Vermont, dar a trebuit să o ia de la început în noua sa casă din Illinois. Căutând oportunitatea care se iveşte din muncă asiduă, el a început să călătorească spre vest, în locuri pe care le va schimba pentru totdeauna.

  O reclamă emblematică a distribuitorului din 1855, "John Deere Producător, distribuitor cu ridicata şi cu amănuntul de pluguri şi instrumente agricole. Moline, Rock Island Co. Illinois"
 • Soluţia pentru soluri

  Nu a durat mult şi John Deere şi-a înfiinţat atelierul de fierărie în Grand Detour, Illinois. Şi-a dat seama curând că fermierii din comunitatea sa nu aveau rezultate bune pe câmp bazându-se numai pe muncă asiduă. Familiile care se aşezau în zonă aveau probleme cu solul lipicios de preerie, o provocare neaşteptată în comparaţie cu solul nisipos din ţara lor de origine. Plugul lor din fontă eficient trebuia curăţat şi îndreptat la fiecare câţiva metri în solul din inima Americii.

  Ilustraţie liniară reprezentând un fermier care îşi curăţă plugul din oţel
 • Fierarul oportunist

  Convins de faptul că un material şi o formă diferite vor rezolva problema, John Deere a găsit o lamă ruptă de ferăstrău, din oţel, şi a început să creeze istorie. Ceea ce a aruncat altcineva a devenit inovaţia lui John Deere. A remodelat lama, acordând atenţie sporită curburilor precise ale instrumentului. În aplicaţiile de pe sol, a fost primul succes din acest domeniu. Nimic nu a mai fost la fel pentru comunitatea pe care a servit-o.

  Lucrarea lui Walter Haskell Hinton reprezentându-l pe John Deere lucrând în atelierul său de fierar
 • Din sol ne naştem

  John Deere a profitat de moment cu această inovaţie unică şi şi-a construit o afacere, rafinându-şi permanent produsul. Cu ajutorul cercetării, al răspunsurilor primite de la clienţi şi al muncii asidue dovedite în timp, afacerea John Deere s-a dezvoltat foarte mult până în 1849, cu o producţie de 2000 de pluguri pe an. Nefiind o persoană care se mulţumeşte cu “suficient de bine”, John Deere a continuat să îşi extindă activitatea. Acum, aproximativ două secole mai târziu, compania care a crescut dintr-o simplă lamă ruptă de ferăstrău reprezintă un motor la nivel mondial, oferind de la cizme pentru soluţii pe sol până la soluţii dincolo de orizontul tehnologiei.

  Fotografie din 1882 reprezentând trei bărbaţi stând alături de un vagon Deere & Co. încărcat cu pluguri din oţel pregătite de livrare şi angajaţi ai fabricii care privesc pe fereastra clădirii din spate