De ce să utilizăm mulcirea?

Disponibil pe majoritatea maşinilor de tuns iarba John Deere. Setul de mulcire opţional se potriveşte la aproape toate maşinile de tuns cu împingere
Disponibil pe majoritatea maşinilor de tuns iarba John Deere.
Lamele special proiectate toacă tăieturile suficient de mărunt pentru a fi readuse pe sol

Efectuaţi mai rapid tunderea gazonului!

Doriți același finisaj de calitate înaltă în numai două treimi din timp? Cu lamele special proiectate şi platforma maşinii de tuns cu calotă adâncă, maşinile Deere de tuns şi mulcit toacă tăieturile suficient de mărunt pentru a fi readuse pe sol. Nu este necesară golirea colectorului de iarbă – şi o nevoie mai redusă de fertilizatoare artificiale.

Îmbunătăţire naturală. Tăieturile bogate în azot sunt readuse pe pajişte ca fertilizator natural.

Îmbunătăţire naturală

Tăieturile bogate în azot sunt readuse pe pajişte ca fertilizator natural. Aceasta previne pierderea factorilor nutritivi şi a umidităţii şi vă permite să reduceţi din utilizarea fertilizatoarelor artificiale. Fertilizatoarele naturale, cum sunt tăieturile de iarbă sunt un mijloc adecvat pentru a păstra pajiştea abundentă şi sănătoasă.

Chiar şi mai multe îmbunătăţiri

Tocătorul cu patreu lame mărunţeşte în bucăţi fine. Aceste tăieturi mărunte îndeplinesc multe roluri

  • Pe vreme caldă rădăcinile ierbii sunt menţinute reci.
  • Umiditatea este reţinută în sol
  • Creşterea buruienilor este atenuată
  • Solul este protejat şi nu este spălat de ploile abundente.
  • Mulciul compostat acţionează ca un fertilizator organic

Mulcirea vă reduce semnificativ timpul de lucru şi reziduurile de grădină.

Cum să porniţi cu mulcirea:

Gazonul să nu fie crescut prea înalt. Tăiaţi iarba înaltă la suprafaţă cu sacul de colectare agăţat. Începeţi mulcirea la următoarea trecere.

Dacă gazonul a crescut prea mult, de exemplu după un concediu, repetaţi tăierea cu un sac de colectare şi începeţi mulcirea câteva zile mai târziu.

De ce să faceţi compromisuri la creşterea naturală?

Oferim kituri opţionale de mulcire pentru aproape toate maşinile noastre de tuns iarba împinse, suplimentar faţă de seriile JS care sunt instrumente destinate mulcirii.

Dacă folosiţi o maşină de tuns iarba împinsă cu un kit opţional de mulcire, vă puteţi transforma maşina într-o maşină de colectare. Scoateţi fişa şi ataşaţi sacul colector.