SERIA R41 CU MAŞINI DE STROPIT 40i/50i

Maşină de stropit R41

Fără limite

Seria R41 cu maşini de stropit 40i/50i este construită pentru productivitate. TerrainControl™ Pro sau TerrainCommand™ Pro menţine braţul stabil la viteze ridicate, în timp ce indiferent de suspensia roţilor, cabina Cat IV, noul mâner multifuncţional şi braţul CommandARM asigură confort superior al operatorului. Prima clasă, calitatea uniformă a stropirii şi acoperirea vă aparţin pe toată perioada sezonului datorită comenzii imediate a debitului, ExactApply™ şi PowrSpray™.

Mai multă cabină, mai multe despre dumneavoastră

Mai multă cabină, mai multe despre dumneavoastră

Este un nivel nou de confort şi ergonomie în cabină: Cu toate comenzile exact acolo unde vi le doriţi, o o vizibilitate fără obstrucţii şi sistem de filtrare a aerului în cabină conform Categoriei IV, cabina noastră categoria IV vă oferă spaţiu pentru conducere lină pe suspensia roţilor XtraFlex şi vă asigură controlul deplin cu CommandARM.

PowrSpray™

PowrSprayTM

Umpleţi mai repede, stropiţi mai exact. Sistemul unic cu 2 circuite PowrSpray™ facilitează alimentarea, stropirea şi agitarea rapide şi eficiente. Toate prin apăsarea butonului Solution Command (comandarea soluţiei). PowrSpray™ livrează precizie de referinţă a aplicării la orice viteză sau presiune, cu suprapunere minimă, datorită sistemului ExactApply™.

 • TerrainControl™ Pro şi TerrainCommand™ Pro

  Aveţi parte de o acoperire uniformă, care se adaptează automat: prin utilizarea senzorilor în modul hibrid, care urmăreşte simultan solul şi cultura, TerrainControl™ Pro reglează înălţimea şi deplasarea braţului, în vederea acoperirii optime, iar TerrainCommand™ Pro permite în plus gestionarea variabilă a geometriei..

  TerrainControl™ Pro şi TerrainCommand™ Pro
 • Exactapply™

  Acoperiţi mai mult din recolta dumneavoastră cu precizie mai bună, menţinerea ratei ţintă şi a mărimii picăturilor peste un domeniu de viteze fără precedent, cu modulaţie în lăţime a impulsurilor, în timp ce se reduce suprapunerea şi scăderea costurilor de exploatare prin sistemul Individual Nozzle Control (comanda individuală a duzelor). În combinaţie cu Turn Compensation (compensarea la viraj), ExactApply™ variază automat rata pe întregul braţ pentru rata de aplicare corectă într-o suprafaţă specificată.

  ExactApply
 • Conexiune în sistem de transfer închis

  Prin conectarea uşoară la orice sistem de transfer închis, evitaţi aproape complet contactul cu lichidele de protecţie a culturilor. Acest lucru vă permite să efectuaţi umplerea şi clătirea prin conectarea directă la recipient, cu ajutorul unui adaptor utilizat pe scară largă de producătorii de substanţe pentru protecţia culturilor

  Conexiune în sistem de transfer închis
Mai multe despre dumneavoastră, totul despre rezultate

Mai multe despre dumneavoastră, totul despre rezultate

Ştiţi deja ce aveţi de făcut. Am construit seria R41 cu maşinile de stropit 40i/50i, astfel încât să o faceţi şi mai bine. Exploraţi cum se combină calitatea fără egal a conducerii braţului, precizia de stropire, un nou nivel al confortului operatorului şi comanda intuitivă a maşinii, pentru a livra o experienţă mai profitabilă.

*acolo unde este permis local