Accesorii pentru tractoare

Componente şi accesorii pentru tractoare

Realizaţi mai multă muncă cu efort mai redus.

Petreceţi un volum de timp semnificativ în tractorul dumneavoastră. În acest fel este firesc să doriţi o echipare pentru confortul şi productivitatea maxime. Putem fi de ajutor. Gama noastră largă de accesorii vă permite să vă simţiţi mai bine, să staţi mai sigur şi să scurtaţi lucrarea unei zile lungi.

Accesorii pentru tractoare

Extindere completăRestrângere completă

CONFORTUL CABINEI

Munca devine o plăcere

Sunt multe zile în care petreceţi mai mult timp cu tractorul decât acasă. de aceea cabina dumneavoastră trebuie să fie confortabilă, bine echipată şi adecvată la cerinţele dumneavoastră individuale. Ideal, are şi unele din înlesnirile de care să vă bucuraţi “după lucru”. Din fericire vă oferim o gamă largă de accesorii de cabină.

Protecţie termică din oţel inoxidabil
Adaugă un strop de stil contemporan la tractorul dumneavoastră cu un ecran de protecţie termică de înaltă calitate pentru sarcini grele, care se montează deasupra ţevii d eşapament.
Disponibile pentru tractoarele seriile 5020, 5R, 6020, 6030 Premium, 7030 Premium.
Protecţie la căldură din oţel inoxidabil
  
Protecţie termică din oţel inoxidabil Plus a ţevii de evacuare
Vă personalizaţi tractorul John Deere cu o protecţie termică Plus din oţel inoxidabil la ţeava de eşapament. Piesele din oţel inoxidabil sunt fabricate conform standardului ridicat de calitate John Deere, asigurând durabilitate şi o viaţă funcţională îndelungată.
Disponibile pentru tractoarele din seriile 6M, 6R.
Ţeavă de evacuare din oţel inoxidabil plus protecţie termică

 

Scaunele
Un scaun nou de tractor este una din cele mai bune investiţii pe care le puteţi face pentru sănătate şi lucrul eficient. Oferim o gamă de scaune de înlocuire de la scaunul Super Air Comfort Seat până la câştigătorul premiului Active Seat. Discutaţi cu reprezentantul local, care va fi bucuros să explice toate caracteristicile mai detaliat şi să vă ofere o demonstraţie.
Scaun confortabil cu suspensie pneumatică, Scaun activ
  
Husă scaun
Oferim două tipuri de huse pentru scaune: croite pe măsură şi universale. Husele croite pe măsură se potrivesc perfect la scaunul dumneavoastră pentru o protecţie durabilă. Vizitaţi reprezentantul pentru a găsi husa care se potriveşte la scaunul dumneavoastră!
Huse scaune
  
Animaţie scaun
Scaunele multifuncţionale John Deere Seats sunt foarte uşor de ajustat astfel încât să vă simţiţi ca acasă în tractorul dumneavoastră. Urmăriţi animaţia scaunelor pentru a învăţa mai mult despre diferitele setări.
 

 

Frigiderul electric
Cu o capacitate de 5 litri, frigiderul nostru electric are o capacitate de stocare a băuturilor şi alimentelor suficientă pentru o zi lungă de lucru pe câmp. Pentru fiecare instalaţie este disponibilă o priză de 12 Volţi şi este echipată cu un întrerupător on/off separat, ceea ce înseamnă că funcţionează numai când motorul este pornit. Astfel nu există nici o şansă ca bateria să vă lase dacă accidental aţi uitat-o peste noapte. Poate fi de asemenea instalat în combinaţie cu sistemul de depozitare a biroului de teren FieldOffice, pentru a crea o staţie complet integrată de lucru şi reconfortare.
Frigider electric 

 

Biroul pe teren
Faceţi biroul dumneavoastră pe teren cât mai productiv posibil; biroul pe teren este un loc de păstrare a documentelor importante, manualelor de operare, telefoanelor mobile şi chiar a unui calculator laptop. Capacul poate fi de asemenea utilizat ca o suprafaţă de citit sau scris. Baza este precablată, pentru a putea prelua aparate electronice. La sfârşitul zilei, Biroul dumneavoastră de teren se converteşte într-o valiză detaşabilă, permiţându-vă să păstraţi cu dumneavoastră documentele de lucru importante.
Birou de teren

 

 

Consolele de montaj accesorii
Disponibile pentru montarea monitoarelor, telefoanelor aparatelor radio şi altor accesorii.
Console de montare accesorii

 

Suport tabletă şi telefon mobil
Încorporează în cabina dumneavoastră telefoanele mobile, tabletele, GPS şi alte dispozitive mai uşor ca niciodată, pentru o utilizare sigură şi protejată precum şi depozitarea acestor aparate.

Suport pentru tabletă şi telefon mobil

 

Prize electrice şi adaptoare
Cu aşa multe accesorii – telefoane, playere MP3, regulatoare pentru echipamentul ataşat, are sens să fie disponibile o multitudine de prize de alimentare şi adaptoare. Priza electrică multiplă este uşor de montat şi alimentează simultan până la şase accesorii la 12 volt.
Prize electrice şi adaptoare

 

Adaptoare
Patru opţiuni de adaptoare pentru preluarea necesităţilor suplimentare:
 • Conector standard cu 3 fire pentru conectarea fizică a componentelor
 • Adaptor n stil brichetă
 • Adaptor 3-pini (rotund)
 • Adaptor 3-pini (plat)
Adaptoare

 

Covoraşe
Daţi cabinei dumneavoastră un aspect nou prin înlocuirea covoraşelor de planşeu cu originale.
 • Tăiat la măsură cu emblema John Deere
 • Avantajul originalului Culoare bej se potriveşte cu interiorul cabinei
 • Uşor de curăţat
 • Executat din pâslă de ac rezistentă la uzură
 • Rezistent la spălarea sub presiune cu apă rece
Covoraşe

ÎMBUNĂTĂŢIREA VIZIBILITĂŢII

Nu lasă nimic în afara câmpului vizual

Îmbunătăţeşte vizibilitatea şi uşurează manevrarea echipamentelor ataşate prin spaţii înguste cu ajutorul ataşamentelor de mai jos.

Oglinzi retrovizoare externe
Oglinzile noastre externe de dimensiuni mari asigură o mai bună siguranţă pe drum şi o gestionare mai precisă a utilajelor. Puteţi alege între oglinzile telescopice reglabile manual sau electric. Versiunea electrică este perfectă pentru operarea de către un singur om.
Oglinzi retrovizoare exterioare

 

Oglindă de supraveghere a cuplajului
Aveţi o vedere excelentă asupra cuplajului spate şi a echipamentelor ataşate. Oglinda este montată pe partea din dreapta a geamului din spate.
Oglindă pentru observarea cuplajului

 

Viziere şi parasolare
Feriţi ochii de soare cu vizierele şi parasolarele care vă ajută să reduceţi încălzirea cabinei. Parasolarul poate fi montat pe geamurile din faţă sau spate, iar poziţia de acoperire poate fi ajustată pentru confortul maxim al operatorului.
fltRight
  fltRight clearBoth

 

Ştergătorul de lunetă spate
Ştergătoarele mari pentru luneta spate vă oferă o bună vizibilitate, chiar şi pe vreme urâtă şi în condiţii de lucru cu noroi.
Ştergător de lunetă spate

 

Sisteme cameră video CCTV
sistemele de camere video John Deere vă ajută să observaţi mai bine munca zilnică şi vă permit să lucraţi mai eficient. Beneficiile dumneavoastră din:
 • Transport şi operare de încredere: Cu sistemele de camere video aveţi timp să vedeţi curioşii şi obiectele din jur.
 • Producţie maximă: Melc descărcare, vehicul tractat, ejectarea baloţilor - puteţi monitoriza selectiv procesele de lucru în şi pe vehicul.
 • Mai puţin stres în spatele comenzilor: Indiferent că se ară, stropeşte, însămânţează, fertilizează sau se recoltează, puteţi privi înainte şi să vedeţi în continuare totul fără tensionare. O cameră care monitorizează operaţiile în spatele cabinei vă uşurează munca, contribuind la la o poziţie de lucru sănătoasă şi mărirea productivităţii.
CCTV Sistem cameră video

ÎMBUNĂTĂŢIREA PERFORMANŢELOR

Doriţi ca tractorul dumneavoastră să poată mai multe? Poate v-aţi schimbat practicile de lucru în fermă sau aţi cumpărat un tractor la mâna a doua. Este posibilă upgradarea maşinii dumneavoastră John Deere, astfel încât puteţi beneficia de o productivitate superioară, în orice condiţii.

Balastarea

Cu o balastare corectă, veţi beneficia de o performanţă maximă a tractorului deoarece aceasta ajută la un transfer mai bun de putere la sol, are un impact pozitiv asupra consumului de combustibil şi asupra tracţiunii şi confortului la deplasare. Cantitatea corectă de balast depinde de puterea tractorului, viteza la sol în timpul aplicaţiilor de tractare pe câmp şi tipul de echipament ataşat care este folosit.

Greutăţi de lestare rapidă în faţă
Pot fi montate/demontate uşor de pe suportul de greutăţi frontale. Ajută la distribuirea optimă a greutăţii între osia frontală şi cea din spate, deoarece cantitatea de greutăţi utilizate se poate adapta uşor la cerinţele aplicaţiei din momentul respectiv.
Greutăţi frontale rapide de lest

 

Greutăţile de ridicare
reprezintă cea mai versatilă soluţie de balastare. Ele sunt disponibile cu 900 kg, 1150 kg, 1500 kg, 1800 kg. Acestea se pot monta direct pe suportul frontal al greutăţilor. (900 kg şi 1150 kg). Atunci când se foloseşte suportul tirantului central (deja inclus în versiunile de 1500 kg, 1800 kg), greutăţile se pot instala şi pe sistemul de ataşare din spate sau pe cel frontal, pentru o tracţiune mai bună.
Greutăţi pentru sistemul de ridicare

 

Greutăţi roţi spate
Pot fi montate pe partea exterioară a roţilor de oţel sau turnate. La roţile turnate sau roţile turnate pentru sarcini grele, ele pot fi montate şi pe partea interioară. Trebuie respectate întotdeauna capacităţile portante ale pneurilor.
Masele roţilor spate

 

Senzori radar Dual-Beam
Monitorizează cu precizie patinajul roţilor cu un senzor radar cu fascicul dublu:
 • Economisiţi carburant
 • Evitaţi compactarea solului
 • Creşterea performanţei de tracţiune
 • Îmbunătăţiţi-vă eficienţa
Senzor Radar cu fascicul dublu

 

Headland Management System (HMS/iTEC) (sistem de management al capătului ogorului):
Este o caracteristică care permite operatorului să înregistreze sau să configureze o secvenţă de acţiuni. Lucrul la câmp nu a fost niciodată mai uşor sau mai productiv.
 • Reduc oboseala operatorului, funcţiile multiple ale tractorului sunt divizate secvenţial pe un singur buton
 • Performanţă precisă
 • Ușor de utilizat
Headland Management System (HMS/iTEC) (sistem de management al capătului ogorului):

 

Extensii de ecartament
Dacă plantaţi sau stropiţi cu aceste extensii de ecartament, acoperiţi mai multe rânduri odată fără să fie afectate culturile sau căile de rulare. Nu există nici o scădere a sarcinii admise pe oricare osie. Ecartamentul extins vă oferă şi un suport mai bun şi stabilitate pentru maşinile de stropit. Sunt disponibile două extensii, care sunt uşor de asamblat şi se instalează rapid. În funcţie de lăţimea de gabarit a tractorului, puteţi avea nevoie de lumini suplimentare şi un indicator de avertizare.
Extensii ecartament

 

Rezervor hidraulic suplimentar
Rezervorul hidraulic suplimentar de înaltă capacitate măreşte cantitatea de ulei hidraulic disponibil pentru operaţii exigente, cum ar fi bascularea remorcilor mari.
Rezervor suplimentar de ulei hidraulic

 

Cuplajul frontal John Deere
Pentru diversitate extinsă, cuplajul frontal integrat John Deere şi PTO faţă (priza de putere) sunt de asemenea disponibile pentru montare pe teren pe tractoarele seriile 6R şi 6M. John Deere Cat. Cuplajul frontal 3N este perfect pentru transportarea balastului şi operarea echipamentului ataşat frontal şi oferă o capacitate mărită de ridicare de 4.000 kg pentru a asigura compatibilitatea cu o gamă largă de echipamente ataşate grele. Suplimentar cuplajul faţă John Deere vine cu:
 • Dispozitiv de încuiere pentru transport şi condiţii de lucru sigure
 • Limitator de debit pentru reglarea vitezei de coborâre în poziţia de flotare hidraulică
 • Trei poziţii de timonerii de tragere (rigid, flotant, pliat)
 • Timonerie de tragere cu cârlige pentru cuple rapide
 • Punct de remorcare
 • Priză de remorcă cu şapte ştifturi
 • Poziţiile timoneriei cu trei centre
 • Depozitare timonerie verticală superioară centrală
 • Se poate combina cu priza de putere frontală John Deere şi este perfect compatibilă cu încărcătoarele frontale John Deere
 • Disponibil opţional: de ex. suport pentru lanţurile maşinilor de tuns iarba, protecţia capotei, acumulatoare, două cuple SCV suplimentare.
John Deere Cuplajul frontal şi priza de putere frontală
Priza de putere frontală John Deere
Priza de putere John Deere frontală complet integrată este cuplată electro-hidraulic cu un comutator pe consola dreapta sau unitatea de comandă CommandARM. Caracteristicile PTO frontală:
 • 1000 rpm cu o potrivire perfectă între turaţiile PTO faţă şi spate
 • Arbore PTO cu şase caneluri pentru transmiterea unei puteri de 80 kw
 • Sensul de rotaţie al arborelui de ieşire PTO este în sens antiorar, privind spre tractor din faţă
 • Cuplare modulată lină pentru echipamente ataşate uşoare sau grele
 • Frână PTO comandată hidraulic pentru a evita suprarotirea excesivă a echipamentului ataşat
 • Integrat în sistemul iTEC de direcţie/management capătul ogorului
 • Pentru cuplarea uşoară a arborelui de antrenare, capul cu butuc oferă un unghi de rotire de 60 grade
John Deere Cuplajul frontal şi priza de putere frontală

PROTECŢIE ŞI DEPOZITARE

Tractorul şi echipamentele dumneavoastră ataşate reprezintă o investiţie majoră. De aceea vă oferim o gamă de produse care vă protejează pe dumneavoastră şi echipamentul dumneavoastră. Avem tot ce vă este necesar pentru minimizarea riscului, odată cu maximizarea eficienţei.

Imobilizator
Imobilizatorul este un sistem electronic care împiedică deplasarea neautorizată a tractorului şi furtul vehiculului. Fiecare kit conţine două chei de imobilizare. Dacă se utilizează o cheie neautorizată, tractorul se opreşte după pornire şi nu mai poate fi deplasat.
Imobilizator

 

Capace Blocabile
Blochează rezervorul de combustibil sau rezervorul de ulei al transmisiei, pentru a împiedica vandalismul şi amestecările de fluide costisitoare.
Capace Blocabile

 

Kit încuietoare uşă
Fiecare kit include mânere de uşă şi o cheie dedicată. Separat se pot comanda cheile brute.
kituri încuietori uşi

 

Aripi faţă reversibile
Obţineţi manevrabilitatea şi protecţia cele mai bune cu aripile faţă reversibile. Ele oferă avantajele unui unghi de direcţie mai larg şi vă permit să lucraţi în spaţii mai mici şi să faceţi întoarceri mai strânse. Şi încă aveţi protecţia la praf şi reziduuri pe care o asigură aripile tradiţionale.
Aripi frontale rotative

 

Extensii laterale ale aripilor spate
Menţineţi-vă cabina curată şi îmbunătăţiţi vizibilitatea cu extensiile laterale ale aripilor spate, disponibile la diferite mărimi.
Extensii laterale aripi spate

 

Alarmă la mersul înapoi
Alarma emite un sunet de avertizare atunci când tractorul se deplasează înapoi pentru siguranţa celor din jur.
Alarmă la mersul înapoi

 

Kit deconectare baterie
Kitul de deconectare a bateriilor montat în exterior este ideal pentru prevenirea utilizării neintenţionate şi evitarea descărcării bateriei în caz de monitoare sau dispozitive radio lăsate pornite.
Kit deconectare baterie

 

Apărătoare inferioară pentru rezervorul de combustibil
Special recomandat pentru tractoarele care lucrează în condiţii dificile (de ex. zone cu arbuşti, pădure, teren). Ele sunt executate din tablă de metal durabilă, localizată sub rezervorul de combustibil pentru a asigura protecţie suplimentară.
Apărătoare inferioară a rezervorului de combustibil

 

Trusa de scule
Pentru acces uşor la sculele dumneavoastră pe teren, adăugaţi o trusă de scule. Ele sunt robuste, durabile şi vă ajută la gospodărirea simplă şi comodă a sculelor.
Casetă scule

 

Cutie de scule frontală
Spaţiu generos, două rafturi demontabile şi o uşă şi design al capacului inovatoare.
Container de depozitare

SOLUŢII CUPLAJ ATAŞARE

Efectuaţi conexiunile corecte

Selectarea cuplajului adecvat pentru operarea echipamentelor ataşate este o preocupare serioasă. Din fericire cuplajele noastre originale oferă o fiabilitate excepţională şi sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care corespund cu specificaţiile John Deere. Pentru operaţii de transport este disponibilă o mare varietate de versiuni de cuplaje pentru ataşamente, fixe, reglabile pe înălţime, operate manual sau automat.

Cuplaje de remorcă reglabile pe înălţime
Cuplaj de remorcă automat cu pivot cu cap sferic de 38 mm, disponibil şi ca versiune extra lată, de ex. pentru utilizare cubare de tracţiune ranforsate sau cu remorci de camion.
Cuplaje de vagon reglabile pe înălţime
  
Aceste cuplaje de prindere cu cap sferic şi piton fix reglabile pe înălţime sunt perfecte pentru operarea remorcii şi multe alte aplicaţii cu echipamente ataşate. Atunci când se folosesc în poziţie joasă, acestea asigură o tracţiune şi o dinamică de deplasare optime pentru combinaţiile tractor-remorcă. Cuplaje de vagon reglabile pe înălţime
Sistemul de cuplaj 3-în-1
Vă permite să folosiţi remorci şi echipamente ataşate care se îmbină cu diferite tipuri de cuplaje. Include o şină cu cinci poziţii care asigură folosirea următoarelor trei funcţionalităţi:
Sistemul cuplajului 3-în-1
 • Sistem de prindere a remorcii manual sau automat reglabil pe înălţime
 • Inserţie de cuplaj cu cap sferic sau cu piton fix (nereglabilă pe înălţime), dacă este necesar simultan cu sistem de prindere manual sau automat
 • Bară de tracţiune atunci când inserţia cu cap sferic sau cu piton fix este înlăturată

În poziţie joasă, cuplajele cu cap sferic permit tractarea echipamentelor ataşate cu o încărcare verticală statică de până la 4 t, iar cele cu piton fix permit cu o încărcare verticală statică de 3 t.

Inserţie sferică Inserţia cu piton fix
Inserţie sferică Inserţie Piton Fix
Sisteme de direcţie forţată pentru cuplaje cu bilă
Sunt disponibile pentru inserţii sferice şi sistemele de prindere sferice reglabile pe înălţime. În plus, sunt disponibile pentru o parte sau ambele părţi, permiţând folosirea remorcilor cu sistem de direcţie forţată pe dreapta sau pe stânga.
Sisteme de direcţie forţată pentru cuplaje de prindere sferice

Avantajele sistemului de direcţie forţată:

 • Vă permit întoarceri mai strânse atunci când folosiţi remorci cu osii multiple
 • Măresc protecţia solului
 • Reduc uzura pneurilor
 • Sporesc confortul operatorului – deoarece osia tractată nu mai trebuie să fie blocată atunci când maşina se deplasează cu spatele sau la viteze mari pe drum, dat fiind că roţile remorcii se vor alinia întotdeauna la raza de întoarcere.

Alegeţi John Deere deoarece vă doriţi ce este mai bun. Astfel, când este vorba de lucrări de service la maşina dumneavoastră, , are sens să fie utilizate numai piese de întreţinere şi lubrifianţi originale, concepute şi aprobate de John Deere.

Întreţinerea tractorului

Extindere completăRestrângere completă

FILTRELE

Filtrele sunt inima performanţei eficiente. Deoarece au fost create special pentru a lucra împreună cu tractorul dumneavoastră, vă recomandăm să nu folosiţi niciodată altceva în afara filtrelor originale John Deere. Filtrele de ulei, combustibil şi aer previn accesul particulelor nocive în motor, reducând în acelaşi timp consumul de combustibil. Filtrele murdare pot creşte consumul de combustibil cu până la 5% per filtru, deci este semnificativ să schimbaţi filtrele imediat ce ajung la finalul vieţii funcţionale.

LUBRIFIANŢI, LICHIDE DE RĂCIRE ŞI VASELINE

Fiecare lubrifiant pe care îl oferim este dezvoltat de către ingineri experţi John Deere şi optimizat ideal pentru a corespunde cerinţelor în situaţii dificile. Produsele noastre nu numai că vă actualizează performanţa tractorului, dar şi îl protejează împotriva uzurii, prelungind durata de viaţă a investiţiei dvs. Ajută de asemenea la reducerea costurilor de întreţinere prin intervale de service şi schimb extinse.

 1. Uleiuri hidraulice şi de transmisie
 2. Ulei de transmisie
 3. Vaseline
 4. Lichid de răcire
 5. Uleiul de motor

Plus-50 II este un ulei de motor avansat, conceput pentru extinderea intervalelor de schimbare, asigurarea unei durate te de viaţă funcţionale mai lungi a motorului precum şi performanţă şi protecţie îmbunătăţite în   motoarele diesel, inclusiv motoarele cu emisii scăzute (Etapa III B/ Etapa IV).

Hy-Gard este un ulei sofisticat universal de transmisie (UTTO). Este conceput special pentru a vă proteja ambele transmisii John Deere, ambreiajele hidraulice, frânele hidraulice şi sistemele hidraulice. Hy-Gard este testat extensiv atât în timpul cât şi după dezvoltare, pentru a depăşi standardul minim JDM J20C.

Cool-gard II este lichidul de răcire ideal pentru protejare împotriva coroziunii şi a depunerilor, atât în condiţii de vară, cât şi de iarnă. Vă protejează sistemul de răcire timp de până la 6 ani sau 6.000 de ore de viaţă funcţională.

Vă protejează echipamentul – vă protejează investiţia cu lubrifianţii originali John Deere.

BATERII

John Deere. Original dintr-un anumit motiv.

Ştim că bateriile dumneavoastră au încetat să mai lucreze şi aveţi nevoie de ele pentru execuţia lucrărilor în cele mai dure condiţii. De aceea bateriile John Deere sunt fabricate după standarde extrem de ridicate şi testate riguros după specificaţiile noastre exigente, care se bazează pe cerinţele maşinii

Baterii StrongBox – Tehnologia de excepţie îndeplineşte cerinţele aplicaţiilor speciale.

Dacă vă trebuie calitate, performanţă şi fiabilitate, în special când întâlniţi condiţii extreme pe teren, bateriile StrongBox sunt ideale. Testate să livreze cea mai bună performanţă, ele sunt fabricate prin utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate şi tehnologia de ultimă generaţie pentru aplicaţii de sarcini grele.

Promisiunea bateriei noastre

 • Îndeplineşte cerinţele John Deere şi standardele de calitate
 • Performanţă de start superioară, chiar şi în condiţii de exploatare extreme
 • Rezistenţă la vibraţii extreme
 • Durabilitate mare la încărcare şi descărcare, chiar şi atunci când motorul este deconectat
 • Furnizarea energiei îmbunătăţită

VOPSELE ŞI SUBSTANŢE CHIMICE

Privitul înseamnă foarte multe, dar cu cât priviţi mai bine la echipamentele John Deere, cu atât mai mult le apreciaţi valoarea. De la lavete şi spray-uri de curăţare până la solvenţi şi vopseluri pentru sarcini grele, oferim o gamă completă de produse pentru a vă menţine maşina John Deere cu o înfăţişare şi putere de muncă ca şi nou.

Chiar şi vopselurile noastre muncesc din greu

Vă gândiţi să retuşaţi sau să revopsiţi maşina dumneavoastră John Deere? Nimeni nu face verde şi galben ca noi – deoarece numai vopselurile John Deere sunt fabricate după formula originală pe care o folosim în fabrică. Pentru potrivirea perfectă a culorilor de fiecare dată, insistaţi pentru vopselurile John Deere originale. Orice altceva este numai verde. sau galben.

Nu riscați

Nu riscați

Protejaţi-vă echipamentele cu piese originale, proiectate şi fabricate cum nu mai există altele. Piesele noastre menţin performanţele maşinii dumneavoastră şi sunt garantate de marca noastră.