Piese balotare

Menţinerea maşinii dumneavoastră de balotat în stare ireproşabilă minimizează timpii de imobilizare şi asigură baloturi perfecte în orice moment. Şi atunci de ce să nu investiţi într-un sistem automat de lubrifiere a lanţurilor pentru a diminua întreţinerea zilnică şi prelungirea vieţii funcţionale a lanţului cu role. Sau alegeţi sistemul nostru de ascuţire a cuţitelor, care vă păstrează cuţitele perfect ascuţite şi diminuează consumul de combustibil.

Curele pentru balotat cu fir de diamant

Curele pentru balotat cu fir de diamant

Construcţia cu trei straturi de nylon şi poliester face curelele suficient de rigide pentru a rezista la răsucire, dar suficient de flexibile pentru a ridica recolta de pe dinţii de preluare şi a rula baloturi strânse, de densitate uniformă.

Îmbinare curea plată

Îmbinare curea plată

Lipiturile noastre de curea sunt printre cele mai puternice de pe piaţă–suficiente pentru a prelua un tractor de 4 tone!

Produse similare

Produse similare

Produse de întreţinere care economisesc combustibilul. Întreţinerea corespunzătoare vă menţine maşina de balotat în funcţiune la randamentul de vârf şi vă economiseşte combustibilul.

Ambalarea materialului recoltat

Produse de ambalare a materialului recoltat

Produsele John Deere de ambalare a recoltei vă dau cele mai bune bare pentru balotare. Nu este numai despre baloturi rotunde, care sunt mai uşor de manipulat şi au pierderi mai mici, dar şi despre conservarea calităţii furajului.