Nu riscaţi
NU RISCAŢI

Veți simți diferența

 

Ştiaţi că cuţitele originale John Deere pentru capete de tăiere dispun de acoperire cu carbură de tungsten cu grăunţ mare, pentru sudare superioară? Deoarece sunt mai rezistente la uzură şi durează mai mult decât cele similare ale competitorilor. Adaugă costuri de întreţinere şi exploatare mai reduse.

 


Cuţitele capului portcuţit: De ce ale noastre durează mai mult

Capul portcuţit joacă un rol determinant în performanţa maşinilor de recoltat furaje. De aceea este atât de important să alegem cuţitele care se potrivesc, realizează performanţă şi sunt durabile. Cuţitele cu cap portcuţit John Deere sunt fabricate pentru aceasta – executate anume pentru maşina dumneavoastră de recoltat furaje John Deere.

  1. Suprafaţa sablată asigură forţe precise de prindere.
  2. Zona de tăiere călită prin inducţie se menţine ascuţită un timp îndelungat.
  3. Corpul robust minimizează riscul de rupere.
  4. Corpul extins al cuţitului suportă retragerea la impactul cu un obiect.
  5. Marca înregistrată comercială identifică cuţitul original John Deere.
Cuţite
Foarte puternice: acoperiri cuţite

Foarte puternice: acoperiri cuţite

Cuţitele originale John Deere se păstrează mai ascuţite timp mai îndelungat. Acoperirile din carbură de tungsten dură înseamnă tăiere de înaltă calitate, viaţă mai lungă şi consum mai redus de combustibil.

Protecţie extra la pietre

Protecţie extra la pietre

Folosim rândurile noastre de cuţite care se retrag când intră în contact cu obiecte străine. Configuraţia de proiect protejează rotorul de deteriorări şi reduce timpii de imobilizare.

Cuţite Dura Line Grass (Seria 7000 SPFH)

Cuţite Dura Line Grass (Seria 7000 SPFH)

Pentru rezistenţă mai îndelungată la uzură, montaţi cuţitul Dura Line Grass cu acoperire pe muchia de tocare cu 33% mai lată la Seria 7000 SPFH. Ele sunt standard pe seria 8000 SPFH.