Nu riscaţi
NU RISCAŢI

Veți simți diferența

 

Ştiaţi că filtrele hidraulice originale John Deere au un design special pentru funcţionare în condiţii dificile de lucru? Sunt proiectate cu capace metalice şi cu un element filtrant etanşeizat în fiecare capăt? Acest lucru vă garantează un randament ridicat și o protecție sporită a sistemului hidraulic.

 


Filtre

Filtre hidraulice John Deere

Filtrele hidraulice John Deere sunt prevăzute cu cinci fuziuni cu clei cald pentru a asigura o spaţiere uniformă, pentru capacităţi ridicate. Alte filtre pot avea doar două fuziuni cu clei cald. Filtrele noastre hidraulice sunt create pentru a proteja sistemele hidraulice John Deere de uzura pieselor şi de fluxurile de supratensiune. Acestea ţin contaminanţii la distanţă şi previn avarierea utilajelor de către mâl şi acid.

Beneficii

 • Pliurile uniforme oferă o capacitate mai ridicată împotriva contaminanţilor şi intervale mai lungi între vizitele în service
 • Fuziunile de clei cald suplimentare consolidează suprafaţa şi asigură spaţierea uniformă

Centrul performanţei eficiente

Filtrele de ulei, combustibil şi aer previn accesul particulelor nocive în motor, reducând în acelaşi timp consumul de combustibil. Filtrele murdare pot creşte consumul de combustibil cu până la 5% per filtru, deci este important să schimbaţi filtrele imediat ce ajung la finalul vieţii. Deoarece au fost create special pentru a lucra împreună cu motoarele noastre, vă recomandăm să nu folosiţi niciodată altceva în afara filtrelor originale John Deere. Copiile inferioare vă vor costa pe termen lung mai mult decât economisiţi iniţial la preţ.

Filtrele de combustibil John Deere

Filtrele de combustibil John Deere

Filtrele de carburant John Deere au pliuri strânse, suprafeţe căptuşite şi o etanşare puternică între suprafaţă şi armătura filtrului.

Apa poate dăuna grav sistemelor de combustibil. De aceea filtrele de combustibil John Deere nu doar captează apa, ci o şi îndepărtează. Suprafaţa special căptuşită a filtrului ţine apa la distanţă, prevenind rugina şi dezvoltarea microbilor care pot duce la un consum mai mare de carburant.

Beneficii

 • Pliurile strânse şi suprafeţele cu spaţiere uniformă asigură capacitatea de captare a apei şi a particulelor de praf înainte de a intra în sistem
 • Suprafaţa căptuşită a filtrului îndepărtează apa şi previne accesul acesteia în carburant
 • Etanşarea puternică dintre armătură şi suprafaţă elimină posibilitatea accesului carburantului nefiltrat în motor
Filtrele de ulei John Deere

Filtrele de ulei John Deere

Filtrele de ulei John Deere au o spaţiere uniformă fără interstiţii care ar putea lăsa să treacă elemente contaminante. Alte filtre pot avea spaţiere neregulată, precum cel din dreapta.

Uleiul murdar îngreunează activitatea motorului, îl face să consume mai mult carburant şi scurtează intervalele de depanare. Filtrele de ulei John Deere sunt create pentru a capta particule de dimensiunea unei cincimi din grosimea unui fir de păr. Filtrele inferioare nu au o astfel de capacitate de reţinere a murdăriei, permiţând particulelor dăunătoare să intre în motor.

Beneficii

 • Pliurile şi spaţierea uniforme asigură o filtrare consecventă şi o performanţă superioară
 • Tubul central spiralat şi încreţit ajută la prevenirea colapsului materialului filtrului
 • Garniturile de cauciuc creează o etanşare mai puternică decât cele de plastic de pe filtrele de calitate inferioară
Filtrele de aer John Deere

Filtrele de aer John Deere

Filtrele de aer John Deere reprezintă o altă linie defensivă de calitate împotriva agenţilor contaminanţi care vă invadează motorul. Acestea reduc uzura motorului îndepărtând praful, murdăria şi alte elemente poluante din aerul intrat. Sunt foarte eficiente în ceea ce priveşte captarea particulelor nedorite.

Beneficii

 • Pliurile uniforme şi suprafaţa de filtrare mai mare asigură o eficienţă ridicată şi intervale mai lungi între vizitele în service
 • Un flux adecvat al aerului asigură o restricţie minimă a ventilaţiei, filtrul captând mai multe elemente contaminante decât cele mai bune filtre ale concurenţilor
 • Un etanş puternic împiedică trecerea prin filtru a contaminanţilor