Nu riscaţi
NU RISCAŢI

Veți simți diferența

 

Ştiaţi că aplicăm tratamente termice proprii pentru forjarea lamelor noastre originale John Deere? În proces se produc lame cu ascuţiş extraordinar, care se menţine mai mult timp – pentru o potrivire perfectă şi o tăietură curată în orice moment.

 


O tăietură curată

Muchia lamelor noastre este roluită, pentru a reduce riscul de bavuri şi colţuri ascuţite, ceea ce ajută la prelungirea vieţii lamei şi oferă o suprafaţă de tăiere mai ascuţită.

O lamă durabilă

Acelaşi design de muchie rulată permite o distribuire mai uniformă a tensiunilor pe suprafaţa lamei, producând o lamă care îşi păstrează ascuţişul, reduce necesitatea ascuţirilor frecvente şi vă economiseşte timp şi bani.

Un tratament termic propriu care asigură nivelurile de carbon ideale ajută de asemenea la prelungirea vieţii lamelor noastre. Conţinutul corect de carbon are importanţă la realizarea unei lame cu o rezistenţă excelentă la uzură şi oboseală – prea mult înseamnă o lamă slabă, iar dacă este prea puţin, uzura lamei este mai rapidă, ceea ce înseamnă schimbarea mai frecventă a lamei.

O potrivire perfectă

Fiecare lamă şi fiecare gaură de montaj în lamele John Deere este ştanţată în cap, permiţănd potrivirea strânsă a lamei în fus. Această potrivire perfectă reduce detonaţiile, extinde viaţa altor componente ale maşinii de tuns iarba, şi elimină benzile de iarbă netăiată pentru un aspect mai curat.