EXPERT CHECK
PENTRU ECHIMAMENTE DE GAZON

Expert Check pentru echipamente de peluză
Efectul disponibilităţii

Efectul disponibilităţii

O maşină care s elansează în sezon în formă ireproşabilă are mai multe şanse de a produce fără întreruperi. Asiguraţi-vă că întreaga flotă este gata pentru lucrările dure care le aşteaptă – programaţi o inspecţie Expert Check.

expert-checkAvantajul

Când ştiţi ce să căutaţi face diferenţa – experţii noştri John Deere au experienţa, ştiinţa şi uneltele necesare.

Expertul dumneavoastră în disponibilitate

Expertul dumneavoastră în disponibilitate

Tehnicienii certificaţi execută o diagnoză tehnică temeinică prin utilizarea listelor de verificare unice John Deere pentru toate componentele cheie cum sunt platforma maşinii de tuns iarbă şi sistemul de colectare a materialului.

all-in-packageTot ce este necesar, preţ unic

Tarifele all-inclusive ale pachetelor noastre All-in Packages vă economisesc lichidul. Odată ce cunoaşteţi rezultatul inspecţiei Expert Check, decideţi ce lucrare doriţi să executăm, la un preţ fix care include toate piesele şi manopera.

Pachet maşină de tuns iarba cu rabator

Pachet maşină de tuns iarba cu rabator

O inspecţie temeinică a unităţii de tăiere cu rabator, şlefuire/ascuţire profesională şi înlocuim cuţitele vechi cu cuţite originale John Deere.

Service aer condiţionat

Service aer condiţionat

Schimbăm filtrul de aer în cabină şi agentul frigorific, super curăţăm vaporizatorul pentru a elimina bacteriile, plus verificarea etanşeităţii şi inspectarea curelei de transmisie.

Pachetul definitiv de modernizare XUV

Pachetul definitiv de modernizare XUV

Vă protejaţi maşina XUV mijlocie şi măriţi confortul şi productivitatea cu două ataşamente de productivitate, unul de protecţie şi unul de confort.

Localizare dealer

Cum se obţine aceasta?

Vizitaţi acum reprezentantul

Contactaţi-ne