Expert Check pentru maşini de stropit

Expert Check maşini de stropit

Expert Check: Iarna nu are nici o şansă

Inspecţia noastră temeinică de sezon a maşinii dumneavoastră de stropit se concentrează pe pregătirea corespunzătoare pentru iarnă, astfel încât să se asigure disponibilitatea maximă în sezon. Această examinare tehnică în detaliu are o serie de avantaje: ajută la prevenirea aplicării neuniforme, vă reduce factura pentru chimicale, şi vă ajută maşina să treacă testul oficial de maşină de stropit fără nici un obstacol. Fiţi gata pentru iarnă şi obţineţi maşina de stropit pregătită pentru performanţa de vârf în sezonul următor.

expert check

Învingeţi gerul

Pregătirea corespunzătoare pentru iarnă vă protejează maşina de stropit de îngheţ şi efectele lui destructive – maşina dumneavoastră de stropit este curăţată, scursă şi umplută cu antigel.

Programaţi-vă la Expertul dumneavoastră în disponibilitate

Realizaţi o inspecţie temeinică de sezon a maşinii dumneavoastră de stropit pentru disponibilitatea maximă în sezon. Programaţi verificarea Expert Check acum.

Expert Check maşini de stropit
all-in-packages

Tot ce vă este necesar, preţ unic 

Tarifele all-inclusive ale pachetelor noastre All-in Packages vă economisesc lichidul. Odată ce cunoaşteţi rezultatul inspecţiei Expert Check, decideţi ce lucrare doriţi să executăm – la un preţ fix care include toate piesele şi manopera.

Recondiţionare pompă de soluţie maşină de stropit

Dispuneţi o verificare generală a inimii maşinii dumneavoastră de stropit! Lucrările de service includ o recondiţionare a pompei de soluţie, verificare şi înlocuire parţială a duzelor de stropire şi teste finale pentru a vă asigura că maşina dumneavoastră de stropit îndeplineşte reglementările naţionale precum şi NSTS, SKL şi JKI.

Localizare distribuitor

Cum obții toate acestea?

Contactează acum distribuitorul autorizat.

Localizaţi un distribuitor

ÎNAPOI >

Solicită reprezentantului tău John Deere oferta completă pentru lucrarile de Service de mai sus! Toate lucrările sunt realizate cu piese de origine John Deere, conform celor mai noi instrucțiuni de instalare oferite de producator.