FarmSight services

Disponibilitate maximă cu John Deere Connected Support™

După cum bine ştiţi, când munciţi din greu se poate întâmpla neprevăzutul. Şi când se întâmplă, vă trebuie o rezolvare rapidă.

John Deere Connected Support™ este gata să vă ajute pe dumneavoastră şi distribuitorul dumneavoastră să monitorizaţi starea maşinii şi să remediaţi proactiv problemele, menţinându-vă în funcţiune.

Toate fac parte din FarmSight Services pachetul In Base al fiecărei maşini capabilă de conexiune JDLink™.

  

Expert Alerts – Tehnologie la dispoziţia dumneavoastră

Expert Alerts – Tehnologie la dispoziţia dumneavoastră

Profită de puterea oferită de tehnologia inteligentă pentru a maximiza disponibilitatea utilajelor tale. Cu Expert Alerts, distribuitorul dumneavoastră John Deere poate identifica eventualele defecţiuni ale maşinii şi le poate remedia înainte ca acestea să devină o problemă. Bine aţi venit la asistenţa conectată John Deere Connected Support™.

Formula disponibilităţii

John Deere Connected Support™ combină conectivitatea maşinii, instrumente inovative şi suport proactiv al distribuitorului pentru a vă asigura că maşinile sunt disponibile în permanenţă la performanţa de vârf.

  

Formula disponibilităţii

 

Suport proactiv care vă protejează linia de total

Dacă sunteţi ca noi, nu vă plac surprizele. Mai ales când este vorba de sănătatea maşinilor dumneavoastră. Deoarece aceasta înseamnă cheltuieli, productivitate pierdută şi profitabilitate diminuată. Deci, să sărim peste surprize. Pe baza stadiului din ciclul de viaţă şi utilizarea a maşinii, pachetele de service FarmSight* includ Monitorizarea la distanţă a maşinii** şi diagnosticarea prin experţii distribuitori, pentru a vă păstra maşina permanent în formă: funcţionare fiabilă la maxim.

 

Doriţi şi mai mult?

Amplificarea în continuare a disponibilităţii maşinii şi a performanţei cu servicii suplimentare FarmSight Services. Alegeţi Servicii de instruire, Servicii de disponibilitate şi Servicii de performanţă şi le combinaţi într-un pachet de Servicii FarmSight adaptat nevoilor dumneavoastră.

  

Configurat conform cerinţelor dumneavoastră

Serviciile FarmSight pot fi combinate în diferite niveluri de pachete de servicii pentru a obţine beneficiul maxim din afacerea dumneavoastră. Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să contactaţi distribuitorul dumneavoastră John Deere.

  

Extindere completăRestrângere completă

In Base

Ca proprietar al unei maşini John Deere, beneficiaţi de asistenţa conectată John Deere Connected Support™ pentru a vă menţine în funcţiune. Ca parte a serviciilor In Base, veţi primi de asemenea asistenţă personalizată de setup iniţial al maşinii şi instrucţiuni de operare.

Select

Select vă permite să beneficiaţi de cele mai recente puncte de vedere de la experţii distribuitorului şi datele de fabrică. Pe baza datelor în timp real de la maşinile dumneavoastră, primiţi recomandări oportune asupra a cum să le menţineţi la performanţă şi în formă perfectă.

Premium

Cu Premium, beneficiaţi de costuri de exploatare reduse şi performanţă mărită a maşinii pe baza datelor şi cunoştinţelor de expert – realizate la fermă sau prin cele mai recente instrumente de sprijin la distanţă.

Ultimate

Ultimate vă aduce disponibilitatea şi performanţa la un nou nivel. Aveţi parte de linişte totală prin service pe baza datelor şi cunoştinţelor de expert, inclusiv disponibilitatea garantată a maşinii.

Localizare distribuitor

Cum se obţine aceasta?

Vizitaţi acum distribuitorul

Localizaţi un distribuitor

* Disponibil numai la distribuitorii care participă. Acoperirea exactă cu servicii depinde de oferta distribuitorilor individuali.

** Toate serviciile la distanţă necesită modulul telematic JDLink, o subscripţie activă şi consimţământul dumneavoastră.