Servicii FarmSight

Disponibilitate maximă cu John Deere Connected Support™

După cum bine știm cu toții, când munciți din greu, oricând se poate întâmpla ceva neprevăzut. Iar atunci când se întâmplă, aveți nevoie de o rezolvare rapidă.

John Deere Connected Support, este pregătit să vă ajute atât pe dumneavoastră, cât și pe distribuitorul dumnevoastră, să vă monitorizați starea utilajelor și să întâmpinați proactive problemele, menținându-vă în funcțiune.

Toate vă sunt puse la dispoziție prin pachetele de servicii FarmSight, disponibile acum pentru orice utilaj John Deere cu JDLink™.

  

Expert Alerts – Tehnologie la dispoziţia dumneavoastră

Expert Alerts – Tehnologie de vârf în ferma dumneavoastră

Profită de avantajele unice oferite de tehnologia inteligentă dezvoltată de John Deere, pentru a crește productivitatea utilajelor tale. Cu Expert Alerts, distribuitorul dumneavoastră John Deere poate identifica eventualele defecțiuni ale utilajelor și le poate remedia înainte ca acestea să devină o problemă. Faceți cunoștință cu platforma de asistență conectată – John Deere Connected Support™.

Formula disponibilităţii

John Deere Connected Support™ combină conectivitatea utilajului, instrumente inovative şi suport proactiv al distribuitorului pentru a vă asigura că utilajele sunt disponibile în permanenţă la performanţa de vârf.

  

Formula disponibilităţii

 

Productivitate maximă prin Connected Support de la John Deere

Nu ne plac surprizele atunci când este vorba despre funcționare utilajelor. Cu siguranță nici vouă. O defecțiune înseamnă cheltuială, timp pierdut și profitabilitate scăzută. Deci să evităm astfel de surprize. Pe durata ciclului de viață și utilizare a utilajului, pachetele de servicii FarmSight includ monitorizarea codurilor de eroare și diagnosticarea de la distanță a utilajelor de către experții IPSO pentru a fi in permanență gata de lucru.

 

Doriţi şi mai mult?

Asigură un randament crescut și o productivitate sporită ale utilajelor tale, cu serviciile suplimentare FarmSight. Optează pentru servicii de suport de la distanță, cursuri periodice de instruire și servicii de îmbunătățire a performanței utilajelor și combină-le într-un pachet de servicii FarmSight adaptat nevoilor tale.

  

Configurat conform cerinţelor dumneavoastră

Serviciile FarmSight pot fi combinate în diferite niveluri de pachete de servicii pentru a obţine beneficiul maxim din afacerea dumneavoastră. Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să contactaţi distribuitorul dumneavoastră John Deere.

  

Localizare distribuitor

Pentru ofertă personalizată contactați reprezentantul.

Localizaţi un distribuitor

* Disponibil numai la distribuitorii care participă. Acoperirea exactă cu servicii depinde de oferta distribuitorilor individuali.

** Toate serviciile la distanţă necesită modulul telematic JDLink, o subscripţie activă şi consimţământul dumneavoastră.