Servicii FarmSight

Disponibilitate maximă cu John Deere Connected Support™

După cum bine știm cu toții, oricând se poate întâmpla ceva neprevăzut, atunci când muncești din greu. Iar atunci când se întâmplă, ai nevoie de o rezolvare rapidă.

Cu ajutorul platformei John Deere Connected Support, suntem pregătiți să te ajutăm atât pe tine, cât și pe distribuitorul tău, să vă monitorizați starea utilajelor și să întâmpinați în mod proactiv problemele.

Toate aceste beneficii îți sunt puse la dispoziție prin pachetele de servicii FarmSight, disponibile acum pentru orice utilaj John Deere cu JDLink™.

  

Expert Alerts – Tehnologie la dispoziţia dumneavoastră

Expert Alerts – Tehnologie de vârf în ferma ta

Profită de avantajele unice oferite de tehnologia inteligentă dezvoltată de John Deere, pentru a crește productivitatea utilajelor tale. Cu Expert Alerts, specialiștii IPSO Agricultură, pot identifica eventualele defecțiuni ale utilajelor și le poate remedia înainte ca acestea să devină o problemă. Fă cunoștință cu platforma de asistență conectată – John Deere Connected Support™.

Formula disponibilităţii

 

John Deere Connected Support™ combină conectivitatea utilajului, programele inovative John Deere şi suportul proactiv al distribuitorului pentru a te asigura că utilajele sunt la lucru în permanenţă la performanţă de vârf.

  

Formula disponibilităţii

 

Productivitate maximă prin Connected Support de la John Deere

Nu ne plac surprizele atunci când este vorba despre funcționarea utilajelor. Cu siguranță nici ție. O defecțiune înseamnă cheltuială, timp pierdut și profitabilitate scăzută. Deci să evităm astfel de surprize. Pe durata ciclului de viață și utilizare a utilajului, pachetele de servicii FarmSight includ monitorizarea codurilor de eroare și diagnosticarea de la distanță a utilajelor de către experții IPSO Agricultură pentru a fi în permanență gata de lucru.

 

Îți dorești și mai mult?

Asigură un randament crescut și o productivitate sporită ale utilajelor tale, cu serviciile suplimentare FarmSight. Optează pentru servicii de suport de la distanță, cursuri periodice de instruire și servicii de îmbunătățire a performanței utilajelor și combină-le într-un pachet FarmSight adaptat nevoilor tale.

  

Gândite conform cerințelor tale

Serviciile FarmSight pot fi combinate în diferite niveluri de pachete pentru a obţine profitabilitate maximă din afacerea ta. Contactează reprezentantul IPSO Agricultură din zona ta și alege pachetul care ți se potrivește.

  

Localizare distribuitor

Pentru ofertă personalizată contactați reprezentantul.

Localizaţi un distribuitor

* Disponibil numai la distribuitorii care participă. Acoperirea exactă cu servicii depinde de oferta distribuitorilor individuali.

** Toate serviciile la distanţă necesită modulul telematic JDLink, o subscripţie activă şi consimţământul dumneavoastră.