Section ControlTehnologia Precision Ag

  • Costuri de producție reduse
  • Reducerea deteriorării culturilor și a impactului asupra mediului
  • Porniți și opriți automat secțiunile pentru evitarea suprapunerilor la trecerile de pe câmp și la întoarcerile la capăt de rând
  • Asigură culturi cu spațieri egale și condiții de creștere costantă mai ales la capăt de rând
Imprimare

Gata cu suprapunerile, gata cu risipa

Section Control John Deere porneşte şi opreşte automat secţiunile individuale ale utilajelor în locații predefinite de pe câmp. Sistemul este compatibil cu toate instrumentele John Deere care acceptă funcționalitatea de control al secțiunilor și cu cele compatibile cu controlul secțiunii prin controlerul de sarcini (TC-SC) AEF ISOBUS de la alte mărci.

Reducând suprapunerile de produs și omisiunile de pe câmp, John Deere Section Control vă permite să aplicați cantități exacte de fertilizanți, semințe și substanțe de protecție a culturilor – acolo unde este necesar. Drept urmare, veți reduce costurile de producție și veți crește eficiența, reducând în același timp deteriorarea culturilor și impactul asupra mediului. Iar evitând erbicidarea sau plantarea excesivă, John Deere Section Control ajută și la crearea celor mai bune condiții de creștere pentru culturile dvs..