2036RTractor compact utilitar

  • Motor diesel compact cu 3 cilindri
  • Post confortabil al operatorului
  • Transmisie hidrostatică ușor de folosit
  • Opțiuni cabină, încărcător & platformă mașină de tuns iarba
Imprimare
SUBSTITUENT TEXT ALTERNATIV

Face mai ușoară rezolvarea sarcinilor multiple

Tractorul compact utilitar 2036R este proiectat pentru clienții care doresc puterea și productivitatea unui tractor compact, fără a face compromisuri cu privire la calitate, versatilitate și eficiența costurilor. Modelul 2026R oferă toate aceste lucruri cu ajutorul motorului său diesel cu 3 cilindri, al transmisiei hidrostatice în 2 trepte, al transmisiei integrale standard și al servodirecției, permițând manevrabilitate excelentă și operare ușoară.

Puncte evidențiate

Tractor compact utilitar, seria 2, 2036R, câmp, cuplaj frontal

Cuplaj frontal cu prindere în 3 puncte

Compact și puternic pentru o versatilitate mai mare a mașinii. Modelul 2036R este dotat chiar și cu o electrovalvă cu sistem de deconectare care se activează ușor de pe scaunul operatorului, pentru operații de transport în siguranță. Ridicați-l, blocați-l, gata!

Tractor compact utilitar, seria 2, 2036R, studio, cabină

Cabină confortabilă

Cu o vizibilitate excelentă de jur împrejur și un scaun foarte confortabil cu suspensie pneumatică (2036R), cabina noastră opțională ajută la menținerea unui mediu uscat și călduros pentru operator, astfel încât acesta să rămână concentrat întreaga zi, chiar și în condiții meteo nefavorabile.

Tractor compact utilitar, seria 2, 2036R, studio, CommandCut

CommandCut

Modelul 2036R are un sistem electronic de control al înălțimii de tăiere pentru o reglare rapidă și precisă a platformei de cosit prin simpla atingere a unui comutator. Înălțimea de tăiere este afișată pe display-ul operatorului pentru comoditate. De aceea, repetarea operației este simplă.

 

 

Echipament pentru spaţii verzi, cu scaun, seria X300, reprezentanțe X350R

Găsiţi cel mai apropiat distribuitor

Localizaţi distribuitorul dumneavoastră John Deere

 

Subiecte conexe