Tractoare seria 7

În cadrul premiilor internaţionale Tractor of the Year din 2022, juriul a fost impresionat de gama vastă de calităţi a modelului 7R 350 AutoPowr™ prezentat în comparaţie cu concurenţii săi din segmentul de tractoare de mari dimensiuni şi l-a declarat câştigătorul general. Membrii juriului au subliniat în mod deosebit confortul de lux oferit de cabina tractorului 7R care este foarte spaţioasă şi performanţa superioară pe câmp a tractorului.

      

      

Să vedem acum câteva caracteristici individuale care alcătuiesc experienţa 7R de care veţi avea parte.

Adăugaţi lest greu – printr-o atingere uşoară

Adăugaţi lest greu – printr-o atingere uşoară

Noua funcţie EZ Ballast permite în mod exclusiv lestarea optimă a seriei 7R, fiind benefică în special fermierilor şi contractanţilor care comută des între aplicaţiile pe câmp şi cele de transport. Puteţi adăuga sau elimina lestul de 1,7 tone în câteva secunde, prin apăsarea unui singur buton, fără a fi nevoie să coborâţi din cabină.

Putere adevărată

Putere adevărată

Descoperiţi-vă adevărata putere! Autocolantul de pe capota tractorului indică doar puterea nominală a motorului. Dar motoarele noastre oferă o creştere a cuplului de până la 40% şi o creştere impresionantă a puterii de aproximativ 10%, putere maximă care este întotdeauna disponibilă în orice condiţii.

Cabină Ultimate Comfort

Cabină Ultimate Comfort

Bucuraţi-vă de experienţa confortabilă a cabinei din viaţa dvs., datorită suspensiei extrem de eficiente a cabinei, ActiveSeat™ II cu amortizare proactivă a vibraţiilor, funcţii de masaj, comenzi electronice, pivotarea scaunului de 65°, trei suporturi pentru picioare şi un sistem de sunet 6.1 captivant, un frigider integrat… plus, plus, plus.

Cea mai bună interfaţă cu şoferul

Cea mai bună interfaţă cu şoferul

Stăpânirea puterii tractoarelor din seria 7R este simplă şi eficientă, graţie noului joystick CommandPRO™ şi celor 11 butoane reconfigurabile ale acestuia. Interfaţa ergonomică cu şoferul vă oferă un control dedicat şi face fiecare zi de lucru mai confortabilă şi mai productivă.

1-Click-Go-AutoSetup: Reduceţi timpul de configurare cu până la 50%

1-Click-Go-AutoSetup: Reduceţi timpul de configurare cu până la 50%

V-aţi săturat să tot luaţi notiţe şi să pierdeţi timp apăsând pe afişaje? Cu 1-Click-Go-Autosetup, reduceţi cu 50% timpul de configurare pe câmp: sarcinile dvs. planificate în prealabil în John Deere Operations Center™ apar automat pe afişajul din generaţia a patra atunci când un utilaj cu conectivitate intră pe câmp. Tot ce are de făcut operatorul este să confirme detaliile printr-un clic şi este gata de pornire*.

Agricultură de precizie: agricultură mai bună

Agricultură de precizie: agricultură mai bună

Beneficiile eficienţei şi productivităţii pe care le puteţi obţine cu funcţiile de activare CommandCenter™ Premium, Întoarcerea automată AutoTrac™, Ghidarea AutoTrac™ pasivă a instrumentului şi Sincronizare maşină John Deere duc la îmbunătăţiri ale profitabilităţii şi durabilităţii, pe care nu le puteţi obţine altfel.

Broşură 7R

Citiţi povestea completă

Descoperiţi ceea ce face ca Seria 7R să fie atât de excelentă, aruncaţi o privire la broşura de produs Seria 7R.

PowerGard™

PowerGard™

Un pachet PowerGard™ de întreţinere ulterioară vă oferă un cost de întreţinere fix.

Agricultură de precizie

Agricultură de precizie

Soluţiile noastre pentru agricultura de precizie includ upgrade-uri de software de la distanţă şi caracteristici de nepreţuit precum accesul de la distanţă la afişaj (RDA) pentru a vă creşte productivitatea şi a vă creşte perioada activă cu Expert Alerts.

*Utilajul trebuie echipat cu un CommandCenter™ din generaţia a patra sau cu un afişaj universal (cu cel puţin un program software SU20-3), cu un receptor StarFire™ 3000/6000/7000, cu un abonament activ la JDLink™ Connect şi cu un cont la John Deere Operations Center™. Dacă modelul nu este echipat deja cu MTG 4G, este necesară o adaptare.