7R 310Tractor

  • Putere maximă 341 CP (251 kW) (ECE-R120) + 11 CP (8 kW) IPM
  • Motor de 9,0 litri cu 6 cilindri
  • 11,4 t şi ampatament 2.925 m
  • Cabină nouă CommandView cu Active Seat II, Touchscreen Radio şi joystick nou CommandPRO
  • Soluţii noi Precision AG pentru o agricultură de precizie
Imprimare
Direcţie reactivă

Direcţie reactivă – este o plăcere să conduci.

Ne face plăcere să vă prezentăm noua opţiune în materie de direcţie premium în stil auto, disponibilă acum pentru toate tractoarele din Seria 7: direcţia reactivă. Volanul se recentrează automat când efectuaţi un viraj şi menţine direcţia dreaptă pe drum. Bucuraţi-vă de ţinuta de drum precisă, care oferă un confort excepţional pe şosea, şi descoperiţi direcţia care nu necesită niciun efort când atacaţi curbele de pe traseu, părăsiţi sensurile giratorii sau intraţi în intersecţii în T.

SUBSTITUENT TEXT ALTERNATIV

Seria 7R. Lucrează mai mult

LUCREAZĂ MAI MULT

Greutatea totală redusă a maşinii şi puterea nominală ridicată a seriei 7R oferă acestor tractoare densitatea de putere excepţională. Acest tractor agil nu accelerează numai încărcăturile dumneavoastră, dar vă face să avanseze afacerea.

Noul receptor integrat StarFire 7500 asigură o precizie a semnalului mai rapidă ca niciodată, este calibrat din fabrică şi echipat cu funcţii anti-furt.

CONFORTUL DEPLASĂRII

Noul scaun ActiveSeat II foloseşte tehnologia de suspensie electrică cu reacţie rapidă pentru a izola până la 90% din mişcările verticale. Bucuraţi-vă de o calitate superioară a deplasării în cele mai dificile condiţii.

Touchscreen Radio digital de ultimă generaţie de 6,5“ cu Apple CarPlay vă oferă o multitudine de opţiuni de divertisment, accesibile în mod convenabil prin intermediul ecranului tactil care vă permite să comutaţi între aplicaţii.