Plantare/semănare

Analiză și pregătire

Folosind datele cartografierii randamentului de la John Deere Operations Center™ combinate cu alte date, dacă sunt disponibile (eșantionarea nutrienților din sol, biomasa satelitară etc.), este simplu să se creeze hărți de însămânțare cu rată variabilă. Puteți face acest lucru singur sau puteți lucra cu agronomul dvs. sau cu specialistul în agricultură de precizie de la dealerul dvs. local.

john-deere-precision-ag-specialist-with-customer

Executare pe teren

Cu hărțile de semănare finalizate, puteți configura un plan de lucru pentru terenuri individuale, cu linii de ghidare pentru plantatorul sau semănătoarea dvs., și îl puteți trimite tractorului. Datorită compatibilității ISOBUS, setările pentru semănătoare vor apărea pe ecranul tractorului imediat ce acesta este atașat. Când tractorul intră pe teren, lucrarea va apărea automat pe afișaj. Tot ce trebuie să facă șoferul este să confirme lucrarea și va putea începe imediat.

Calitatea este totul. Totul se reduce la a face lucrurile corect.

crescător-de-vite
James Dyer
Farm Owner

Relatările clienților

Este timpul pentru o semănare cu rată variabilă!

Este timpul pentru o semănare cu rată variabilă!

Semănarea cu rată variabilă nu înseamnă numai creşterea randamentelor şi reducerea costurilor. Înseamnă şi reacţia adecvată la lipsa precipitaţiilor provocată de schimbările climatice. Mai mulţi agricultori şi contractanţi francezi explică modul în care fac faţă acestei provocări.

Fiecare sămânţă este preţioasă

Fiecare sămânţă este preţioasă

Împreună cu Saaten-Union, John Deere caută noi modalităţi de optimizare a semănării. Pentru aceasta, expertiza tehnică şi cunoştinţele agronomice trebuie să meargă mână în mână.