Recoltare

Analiză și pregătire

Dacă utilizați o lățime diferită a hederului pe combină sau pe SPFH pentru celelalte instrumente, asigurați-vă că liniile de ghidare sunt configurate corect pentru utilajul dvs. de recoltat.
Pentru recoltarea furajelor cu măsurarea HarvestLab a constituenților, veți dori să analizați inclusiv furajele recoltate, pentru a începe planificarea furajelor pentru iarnă.

Harvester Analysis and prepare

Executare pe teren

Senzorii de randament și de umiditate, precum și măsurarea HarvestLab a constituenţilor necesită calibrare la începutul recoltării. De asemenea, va trebui să verificați dacă datele câmpului sunt stocate automat în John Deere Operations Center™. Dacă utilizați un contractant pentru recoltare, puteți fie să-i acordați acces temporar la contul dvs. John Deere Operations Centre™, fie să-i solicitați să transfere datele la sfârșitul recoltării.

Agricultura de precizie ne ajută datorită tipurilor noastre variabile de sol.

Administrator-de-fermă-din-Regatul-Unit
Simon Beddows
Manager, Coppid Farming

Relatările clienților

HarvestLab™: Furaje de cea mai bună calitate

HarvestLab™: Furaje de cea mai bună calitate

Cu hrana potrivită, și animalele, și crescătorul de animale sunt fericiți. Contractantul Andreas Feil știe prea bine acest lucru. Datorită HarvestLab™ 3000, el poate analiza recolta de porumb până la ultima fibră, direct pe câmp.

Precizia ca misiune

Precizia ca misiune

Clienții contractantului de servicii agricole Flaskamp beneficiază de avantajele agriculturii de precizie de peste 10 ani. Compania poate sprijini operațiuni simple de început, dar și sarcini complexe de agricultură de precizie.