Protecție și îngrijire

Analiză și pregătire

Folosind datele din cartografierea randamentului de la John Deere Operations Center™, combinate cu alte date, dacă sunt disponibile (eșantionarea nutrienților din sol, biomasa satelitară etc.), este simplu să creaţi hărțile ratei variabile. Acestea pot fi utilizate pe autocisterna de stropit, împrăştietorul de îngrășăminte minerale sau cisterna de decantare, dacă sunt echipate cu HarvestLab. Puteți face acest lucru singur sau lucrând cu agronomul dvs. sau specialistul în agricultură de precizie al distribuitorului local. Pentru aplicații mecanice de plivire în culturile pe rânduri, va trebui să vă asigurați că aveți liniile de ghidare corecte pentru instrumentul dvs. Acest lucru se realizează cel mai bine cu ajutorul AutoPath™, care oferă date exacte cu privire la locația liniilor exacte de plantare a culturilor pe rânduri, evitând orice daune potențiale.


john-deere-sprayer-specialist-with-customer

Executare pe teren

Cu hărțile ratelor variabile finalizate, puteți configura un plan de lucru pentru terenuri individuale, cu linii de ghidare pentru autocisterna de stropit, împrăştietor sau cisterna de decantare echipată cu HarvestLab. Detaliile lucrării pot fi trimise direct la autocisterna de stropit sau la cisterna de decantare. Dacă folosiţi o autocisternă de stropit sau un împrăștietor tractat, acestea vor fi trimise la tractor. Datorită compatibilității ISOBUS, setările autocisternei de stropit tractate sau ale împrăștietorului tractat vor apărea pe afișajul tractorului imediat după ce acesta este atașat. Când tractorul intră pe teren, lucrarea va apărea automat pe afișaj. Tot ce trebuie să facă șoferul este să confirme lucrarea și apoi să înceapă imediat lucrul.

Pentru plivitul mecanic, acest lucru se realizează cel mai bine printr-un instrument echipat cu sistem de ghidare automată a instrumentului, deoarece aceasta va urma rândurile plantate exacte înregistrate de semănătoare sau de plantator.

Tehnologia mă ajută să reduc impactul pulverizării.

director-de-fermă-agricolă-danez
Mathias Truel
Mørup Agro, Business Manager


Soluții pentru agricultura inteligentă

Navigați prin diferitele soluții și faceți clic pe o tehnologie pentru a afla cum vă poate ajuta aceasta.

Relatările clienților

Controlul de precizie al buruienilor

Controlul de precizie al buruienilor

Daniel Sous, din sud-vestul Franței, utilizează John Deere Operations Center™ și interconectivitatea cu peste 200 de produse software terțe a acestuia pentru controlul adaptat al buruienilor în funcție de zonă.

Aplicarea selectivă a îngrășământului natural mărește producția de grâu

Aplicarea selectivă a îngrășământului natural mărește producția de grâu

Aplicarea selectivă a îngrășământului cu azot pe o cultură de grâu folosind tehnologia cu infraroșu apropiat (NIRS) poate crește randamentul cu până la 5%. Holger Huffelmann explică configurația și posibilitățile oferite de tehnologia NIRS.