Platforma benzii de colectare cu bară de tăiere cu cuţite flexibile pentru combinele John Deere

Platforma benzii de colectare John Deere cu bară de tăiere cu cuţite flexibile (Seria RDF)

 

Cuţit flexibil pentru bandă de colectare rigidă (RDF)

Platforma benzii de colectare John Deere cu bară de tăiere cu cuţite flexibile pentru culturile care trebuie recoltate şi se află aproape de sol sunt disponibile pentru lăţimi de tăiere între 9,15 – 13,70 m. Ele sunt echiparea perfectă pentru combinele John Deere şi livrează urmărire superioară a solului pentru o gamă largă de recolte şi condiţii.

 

Tamburul mare de alimentare cu 410 mm trage cultura lin în carcasa alimentatorului

Tambur de alimentare de mare capacitate, de 410 mm

Tamburul mare de alimentare cu cu capetele lui conice şi degetele retractabile trage cultura lin în carcasa alimentatorului. Secţiunea de alimentare centrală cu două viteze poate fi reglată pentru diferite culturi şi condiţii fără a fi necesare unelte, în timp ce planşeul de oţel inox de sub tamburul de alimentare măreşte durata până la uzură şi durabilitatea.

Bara de tăiere a hederului HydraFlex se deplasează până la 190 mm

Urmărirea solului cu HydraFlex

Hederele HydraFlex se deplasează cu până la 190 mm pe toată înălţimea barei de tăiere, permiţănd hederului să se menţină lângă sol, obţinând mai multă cultură cu fiecare trecere.

Cuţitele cu tăiş dublu şi ghidarea cuţitului dublu pentru viteze mari de recoltare

Viteze mari de recoltare

Cuţitele călite cu tăiş dublu cu un sistem de ghidare sincronizat asigură o tăietură curată chiar şi la viteze ridicate. Sistemul epiciclic de ghidare a cuţitului asigură o mişcare liniară a cuţitului pentru o tensionare mai redusă şi uzură redusă.

Platforma benzii de colectare cu bară de tăiere cu cuţite flexibile pentru combinele John Deere

Selectaţi modelul de heder care se potriveşte cel mai bine pentru condiţiile dumneavoastră de recoltare pentru a primi mai multe informaţii.

MODELLăţime de tăiere, mViteză bandă de colectare, m/minLăţime bandă de colectare, mmViteza barei de tăiere a cuţitelor, cuţite/min

9,15

0-228

1016

1960

10,70

0-228

1016

1960

12,20

0-228

1016

1960

13,70

0-228

1016

1960