Un tractor John Deere urmărit se deplasează într-un câmp deja recoltat

Valori esenţiale

Lumea şi afacerile noastre sunt în schimbare. Valorile noastre esenţiale rămân.

Cum facem afacerile este critic pentru succesul nostru continuu. "Cum" este reprezentat prin valorile noastre esenţiale de Integritate, Calitate, Implicare şi Inovare. Vedeţi acest "cum" în oamenii noştri, produse şi procese. O recunoaşteţi în cum derulăm fiecare afacere, zi de zi, şi în modul în care tratăm angajaţii clienţii, furnizorii, distribuitorii precum şi acţionarii.

Valorile noastre esenţiale ne definesc. Ele ne unesc şi ne diferenţiază faţă de competitori.

Implicarea noastră în aceste valori esenţiale nu este opţională şi nu şovăie niciodată.

Doi bărbaţi care discută la un laptop, având în fundal o maşină de cosit iarba John Deere.

Integritate

Integritate înseamnă prezentarea adevărului, respectarea cuvântului propriu şi tratarea corectă şi cu respect a celorlalţi. S-a dovedit prin relaţii oneste, decizii care consideră interesele echilibrate ale acţionarilor şi implicarea fără dubiu printr-un comportament etic şi legal. Integritatea este una din valorile noastre cele mai apreciate. Să nu fie compromisă.

Un muncitor în fabrica John Deere.

Calitate

Calitatea înseamnă livrarea valorii către clienţi, angajaţi, acţionari şi toţi ceilalţi. Calitatea este afişată în mai multe moduri — prin vânzarea şi sprijinirea produselor care bucură clienţii, construirea unui mediu de lucru în care angajaţii se străduie, obţinând rezultate financiare care întâmpină aşteptările investitorilor şi menţinerea de relaţii sănătoase în beneficiul acţionarilor.

Un bărbat şi o femeie discutând în faţa unui şantier cu echipamente John Deere.

Implicare

Implicare înseamnă să facem cum se poate mai bine pentru a întâmpina aşteptările acţionarilor într-un mod previzibil şi consecvent de-a lungul timpului. Recunoaştem că atât clienţii noştri cât şi angajaţii precum şi investitorii au mai multe opţiuni în alegerea unei companii cu care să se asocieze. Oportunitatea noastră de a servi trebuie văzută ca un privilegiu care nu trebuie privit ca acordat.

Un bărbat într-o cameră obscură cu holograme care apar pe scenă.

Inovaţie

Inovaţie înseamnă inventarea, proiectarea şi dezvoltarea de produse şi servicii percutante cu impact în piaţă şi care consolidează preferinţa clientului pentru marca John Deere. Inovaţia se extinde la utilizarea celei mai recente tehnologii în stabilirea de procese de fabricaţie de clasă mondială şi aplicarea celor mai avansate instrumente şi practici de tehnologie informatică în cadrul companiei.