Receptor şi semnale StarFire 6000Tehnologia Precision Ag

  • SF1, GLONASS şi Modul de compensare a terenului (TCM) la modelul de bază
  • Precizia Triple StarFire
  • Repetabilitate în sezon la 9 luni
  • RTK Extindere – 14 zile
Imprimare
SUBSTITUENT TEXT ALTERNATIV

Îmbunătățiți-vă afacerea

Accesarea soluţiilor de agricultură de precizie John Deere începe cu noul receptor StarFire 6000 sau o versiune integrată care este disponibilă opţional pentru noile noastre tractoare modelele anului 2020 7R şi 8R. Acesta are un nou design dinamic, un dispozitiv anti-furt, oferă o mai bună posibilitate de depanare și, cel mai important, are o gamă perfecţionată de semnale. Acest lucru vă permite să vă pregătiți de lucru pe câmp mai rapid, vă oferă o mai bună acuratețe și o stabilitate și mai bună a semnalului.

Receptorul StarFire 6000 urmărește până la 3 sateliți de corectare a semnalului în paralel – oferind astfel cel mai bun semnal de corectare și cea mai bună acoperire de semnal: de 3 ori mai bună decât generațiile de receptoare anterioare. Alege întotdeauna activ cel mai bun semnal, iar atunci când condițiile se schimbă, acesta poate trece cu 80% mai rapid la cel mai bun satelit geostaționar.

SUBSTITUENT TEXT ALTERNATIV

Repetabilitate pe sezon

Pierderile liniei de ghidare sunt de domeniul trecutului. SF3 asigură şi repetabilitate în sezon timp de 9 luni. Aşadar, puteţi folosi aceleaşi linii de ghidare pentru mai multe treceri pe parcursul sezonului de creştere, ceea ce permite o plasare precisă a seminţelor şi a nutrienţilor fără pierderi de linie sau recartografierea limitelor de câmp.

SF3 Signal

SF3 Signal

Semnalul SF3 asigură o acurateţe excelentă de la o trecere la alta de +/- 3 cm şi repetabilitate în sezon pe o perioadă de 9 luni. Mai mult, timpul de sincronizare este de până la 4 ori mai rapid decât cu SF2. Prin urmare veţi putea petrece mai mult timp pe câmp şi mai puţin timp cu aşteptarea la capăt de rând şi fără să compromiteţi calitatea.

Cod PIN de securitate

Cod PIN de securitate

Începând cu MY2019 oferim un Cod PIN cu 2 niveluri de acces diferenţiate. Este posibilă utilizarea pe timp limitat a echipamentului dacă lipseşte Codul PIN. Platforma Stellar Support Platform permite o administrare proprie sigură şi uşoară a codului PIN.