Agricultură specifică locului

site-specific-farming

Aplicaţi doza corectă în locul corect

Agricultura specifică locului poate transforma economia fermei dumneavoastră prin aplicarea materiilor prime precum seminţele, substanţele chimice şi îngrăşămintele exact acolo unde este necesar. Datorită combinaţiei dintre tehnologiile John Deere utilizate în agricultura de precizie şi instrumentele de gestionare analitică, veţi beneficia de un nou nivel de înţelegere şi precizie al fermei dvs.

Controlul secţiunilor

Controlul secţiunilor

Folosind datele de cartografiere de pe teren, secţiunile instrumentului sunt activate sau dezactivate pentru a aplica volumul exact de intrări.

Controlul variabil al ratei

Controlul variabil al ratei

Controlează cu precizie cantitatea de seminţe, fertilizator sau substanţe chimice pentru a optimiza randamentul culturilor.

Unitatea de control al ratei GreenStar

Unitatea de control al ratei GreenStar

Set de modernizare pentru utilaje fără ISOBUS care vă permite să controlaţi cu precizie volumul de intrări pentru a optimiza randamentul culturii.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Laborator la bord pentru măsurarea în timp real a furajelor, a îngrăşământului natural şi a grâului.

Integrare perfectă

Integrare perfectă

Toate componentele noastre sunt interschimbabile şi chiar dacă utilajul dvs. nu este verde şi galben, puteţi beneficia în continuare de tehnologia John Deere utilizată în agricultura de precizie.

Uşor de utilizat

Uşor de utilizat

Toate componentele şi software-ul sunt create de noi. Proiectat împreună cu agricultori pentru agricultori, sunt uşor de utilizat şi construite pentru o durată lungă de exploatare.

Rentabilitate măsurabilă

Rentabilitate măsurabilă

Datele dvs. sunt stocate în siguranţă în John Deere Operations CenterTM pentru o analiză detaliată a eficienţei utilajului, a randamentelor şi pentru a vă susţine în obţinerea rentabilităţii.

John Deere simplifică agricultura de precizie pentru dvs.

Noi am creat o serie de videoclipuri scurte care explică unele dintre beneficiile instrumentelor noastre pentru agricultura de precizie. Doar derulaţi prin lista din dreapta pentru a găsi un domeniu de interes.

Agricultura inteligentă: aspecte esenţiale

Agricultura inteligentă: aspecte esenţiale

Pentru a începe să utilizaţi Agricultura de precizie, tot ceea ce aveţi nevoie este un receptor, un afişaj, conectivitate JDLink™ şi un cont la John Deere Operations Center™. Mai mult, accesul la John Deere Operations Center™ este gratuit!

Soluţii de ghidare

Soluţii de ghidare

Fără omiteri, fără suprapuneri, urmaţi aceleaşi urme de fiecare dată cu mâinile libere. Oferind o precizie foarte ridicată, ne-am extins gama de soluţii de ghidare cu soluţii pentru toate mărcile de echipamente.

Sisteme de automatizare

Sisteme de automatizare

Înlăturaţi stresul sarcinilor repetitive cu unităţile de control şi dispozitivele programabile pe care vi le oferim. Vă vor ajuta să optimizaţi performanţele maşinii şi să eliminaţi greşelile costisitoare.