Tehnologia Ag de precizie

Operations Center App

Operations Center

Economisiţi timp, gestionați utilajele, decizii mai inteligente, partajați informațiile, suport proactive. Toate intr-unul!

AMS

HarvestLab 3000 Perfect Crop Nutrition

Reduceţi costurile cu fertilizatorii!
Aplicaţi îngrăşămintele naturale ca şi un fertilizator mineral.

Afişaje receptoare

Receptoare şi afişaje

Agricultura de precizie începe aici. Receptoarele şi afişajele John Deere furnizează infrastructura hardware necesară pentru a profita la maximum de operaţiunile agricole moderne şi pentru a vă organiza afacerea astfel încât să aveţi mai mult succes.

Ghidarea şi automatizarea maşinilor

Ghidarea şi automatizarea maşinilor

John Deere oferă o gamă completă de sisteme de ghidare integrate, de la controlul manual simplu, la cel complet automatizat. Dacă aveţi un parc de maşini mixt, vă oferim şi soluţii pentru alte mărci, astfel încât să vă puteţi bucura în continuare de beneficiile sistemelor de ghidare şi automatizare John Deere.

Agricultură specifică localizării

Agricultură specifică localizării

Mulţumită datelor primite în timp real de la senzori şi documentării specifice pentru locaţie vă bucuraţi de informaţii valoroase, puteţi lua decizii bazate pe fapte şi puteţi crea indicaţii exacte pentru următoarele sarcini efectuate pe câmp. Mai mult, economisiţi cea mai valoroasă resursă: timpul dumneavoastră. Agricultura specifică localizării vă permite să controlaţi şi bugetaţi costurile dumneavoastră cu mai mare precizie, reducând astfel costurile cu fertilizatorii, sămânţa şi chimicalele.

Managementul conectat al fermei

Managementul conectat al fermei

Centrul de Operaţiuni John Deere este portalul agricol al dumneavoastră de alegere pentru colectarea şi vizualizarea informaţiilor agronomice şi privind maşina. Prin prezentarea tuturor informaţiilor esenţiale dintr-o privire, vă ajută să luaţi decizii bazate pe fapte, rapid şi uşor. Centrul de Operaţiuni vă conectează la maşinile dumneavoastră, la operatori şi la câmpuri dintr-o locaţie unică. De asemenea, vă permite să schimbaţi uşor informaţii cu distribuitorul John Deere, cu firma de servicii agricole, contractorii dumneavoastră sau cu alţi parteneri de încredere.