Agricultură inteligentă: aspecte esenţiale

Agricultură inteligentă: aspecte esenţiale
Receptoare StarFire™

Receptoare StarFire™

Concepute şi fabricate de noi, receptoarele StarFire™ prin satelit folosesc reţeaua noastră globală de staţii de referinţă şi oferă o precizie excelentă a semnalului.

Afişaje inteligente

Afişaje inteligente

Afişajele noastre intuitive cu ecran tactil reprezintă creierul din spatele tehnologiei John Deere utilizate în agricultura de precizie. Compatibile cu ISOBUS, au meniuri simple şi ecrane personalizabile.

Conectivitate JDLink™

Conectivitate JDLink™

JDLink™ oferă conectivitate bidirecţională pentru încărcarea automată a datelor despre recoltă şi maşină către John Deere Operations Center™ şi pentru monitorizare de la distanţă în timp real.

Integrare perfectă

Integrare perfectă

Toate componentele noastre sunt interschimbabile şi chiar dacă utilajul dvs. nu este verde şi galben, puteţi beneficia în continuare de tehnologia John Deere utilizată în agricultura de precizie.

Uşor de utilizat

Uşor de utilizat

Toate componentele şi software-ul sunt create de noi. Proiectat împreună cu agricultori pentru agricultori, sunt uşor de utilizat şi construite pentru o durată lungă de exploatare.

Rentabilitate măsurabilă

Rentabilitate măsurabilă

Datele dvs. sunt stocate în siguranţă în John Deere Operations CenterTM pentru o analiză detaliată a eficienţei utilajului, a randamentelor şi pentru a vă susţine în obţinerea rentabilităţii.

John Deere simplifică agricultura de precizie pentru dvs.

Noi am creat o serie de videoclipuri scurte care explică unele dintre beneficiile instrumentelor noastre pentru agricultura de precizie. Doar derulaţi prin lista din dreapta pentru a găsi un domeniu de interes.

Soluţii de ghidare

Soluţii de ghidare

Fără omiteri, fără suprapuneri, urmaţi aceleaşi urme de fiecare dată cu mâinile libere. Oferind o precizie foarte ridicată, ne-am extins gama de soluţii de ghidare cu soluţii pentru toate mărcile de echipamente.

Sisteme de automatizare

Sisteme de automatizare

Înlăturaţi stresul sarcinilor repetitive cu unităţile de control şi dispozitivele programabile pe care vi le oferim. Vă vor ajuta să optimizaţi performanţele maşinii şi să eliminaţi greşelile costisitoare.

Agricultură specifică locului

Agricultură specifică locului

Aflaţi cum sunt utilizate datele de pe teren din mai multe surse pentru a crea hărţi cu rate variabile, care permit gestionarea anumitor zone ale câmpului dvs. pentru a îmbunătăţi creşterea şi randamentul.