6R 150Tractor

 • Putere maximă 165 CP (121 kW) (ECE-R120) + 12 CP (9 kW) IPM
 • Motor 4,5 l cu 4 cilindri
 • 6,5 t şi ampatament 2,58 m
 • Cabina ComfortView™ XXL (3,33m³) cu 2 uşi panoramice sau montant B în partea stângă şi afişaj G5/G5PLUS cu 71 d(B)A
 • Alegerea transmisiei: AutoPowr
Imprimare

Seria 6R: Optaţi pentru inteligenţă, produceţi mai mult.

Tractoare 6R cu şasiu mic: Compacte, uşoare şi puternice

Aveţi parte de versatilitatea acestui tractor cu 4 cilindri de putere mare şi manevrabil, cu sistemul lui hidraulic puternic, cu capacitate mare de ridicare şi cu pneuri mari.

 • Performanţa consumului eficient de carburant

  Uşurinţa superioară de operare a transmisiei noastre AutoPowr™ de top completează puterea şi cuplul modelului 6R 150 pentru a oferi niveluri excepţional de ridicate de confort în funcţionare şi de eficienţă a consumului de carburant, după cum confirmă testele recente.

   

  Sunteţi interesat? Mai multe detalii la diapozitivele următoare! >

   

  Performanţa consumului eficient de carburant
 • Consum redus de carburant diesel şi performanţe foarte bune¹

  Testul DLG PowerMix 2.0 (aplicaţii de teren) a confirmat consumul redus de carburant al modelului 6R 150, cu numai 274 g/kWh de carburant diesel şi 8 g/kWh de DEF.¹.¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  Consum redus de carburant diesel şi performanţe foarte bune1
 • Motorul cu 4 cilindri cu cel mai eficient consum de carburant¹. La transport

  Testul DLG PowerMix 2.0 (aplicaţii de transport) a confirmat consumul redus de carburant al modelului 6R 150, cu numai 375 g/kWh de carburant diesel şi 12 g/kWh de DEF.¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  6R 150: Eficienţă dovedită a consumului de carburant5
 • -

  Automatizare de nivel următor

  Bucuraţi-vă de beneficiile productivităţii adăugate cu soluţiile noastre avansate brevetate precum întoarcerea automatizată AutoTracTM, ghidarea pasivă AutoTracTM a instrumentului, AutoPathTM, sincronizarea utilajelor şi partajarea datelor pe teren.

   

  Aflaţi despre caracteristicile individuale la diapozitivele următoare >

  Automatizare de nivel următor
 • AutoPath™

  AutoPath™ creează automat linii de ghidare pe baza datelor colectate la prima trecere a unui utilaj de cultivare în benzi sau a unui plantator. Preia sarcina gestionării liniilor de ghidare, protejându-vă astfel investiţia în agenţi nutritivi şi ajutându-vă să realizaţi fiecare trecere cu încredere şi precizie. Indiferent de lăţimea instrumentului utilizat pentru plantare, stropire sau recoltare, AutoPath™ asigură faptul că pneurile vor urma întotdeauna rândurile plantate şi vor rămâne în afara culturii.

  AutoPath™
 • Cel mai bun utilaj polivalent şi nr. 1 la cântărire¹

  La cea mai recenă testare a tractoarelor realizată de revista Trekker, în februarie 2023, combinaţia dintre 6R 150 şi încărcătorul 643R a oferit cele mai bune rezultate. Atingeţi noi niveluri de productivitate cu combinaţia câştigătoare dintre 6R şi încărcătorul 643R cu
  sistemul nostru dinamic de cântărire, revenirea în poziţie şi autonivelarea pe orizontală.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

   

  Aflaţi despre funcţie la următorul diapozitiv >

  Cel mai bun utilaj polivalent şi nr. 1 la cântărire¹
 • Precizie eficientă

  Îmbunătăţiţi-vă precizia din mers1: sistemul nostru dinamic de cântărire vă permite să umpleţi cupa cu greutatea exactă pe care o doriţi şi să creaţi reţete de umplere pas cu pas a remorcii.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

  Precizie eficientă
 • Executaţi cele mai bune lucrări posibile

  Aşezat în scaunul cu suspensie premium cu dublă mişcare, veţi privi în jur şi veţi simţi că totul va decurge impecabil. Mai bine, mai rapid, mai eficient. Iar cu un nivel de zgomot de 71 dB(A), vă veţi putea concentra liniştit asupra lucrului în cabina spaţioasă de 3,33 m³
  .

   

  Descoperiţi mai multe detalii la diapozitivele următoare >

  Executaţi cele mai bune lucrări posibile
 • Scaun cu dublă mişcare

  Acum cu suspensie îmbunătăţită, acest scaun extra-confortabil este disponibil opţional. Secţiunea superioară a spătarului se roteşte pe măsură ce şoferul se întoarce, oferind sprijin pentru spate şi permiţând în acelaşi timp o vizibilitate sporită în spate.

  Scaun cu dublă mişcare
 • Uşi pe care nu le vedeţi

  Uşile noastre panoramice nu sunt foarte vizibile. Ceea ce este un lucru bun. Vă veţi bucura de o privelişte neobstrucţionată prin ele. Este disponibilă şi o versiune cu montant B pe partea stângă.

  Uşi pe care nu le vedeţi
Maximizaţi productivitatea cu încărcătoarele frontale John Deere

Maximizaţi productivitatea cu încărcătoarele frontale John Deere

Încărcătoarele frontale John Deere model R sunt echipate cu sistemele noastre de blocare automată, făcând posibilă instalarea foarte ușoară a încărcătorului și instrumentelor. Pachetul nostru tehnologic opțional vă sporește productivitatea.

Cântărire dinamică

Cântărire dinamică

Perfecționați-vă precizia din mers: Sistemul nostru dinamic de cântărire vă permite să umpleți cupa cu greutatea exactă pe care o doriți și să creați rețete de umplere pas cu pas a remorcii.

Revenire în poziție

Revenire în poziție

Amplificați-vă productivitatea pentru sarcinile repetabile. Cu funcția Revenire în poziție, puteți memora până la patru poziții ale instrumentului, pentru reapelare rapidă și confortabilă cu joystick-ul.

Nivel la orizont

Nivel la orizont

Această caracteristică exclusivă nivelează accesoriul paralel cu solul, nu doar cu tractorul. Transportați baloți mai rapid, nu împrăştiaţi sau scăpați niciodată bunuri și aveţi parte de o deplasare mai lină în general.

CommandARM: Control intuitiv

CommandARM: Control intuitiv

Seria 6R face ca tehnologia agricolă sofisticată să fie uşor de operat. Totul este la îndemână, iar sistemul nostru CommandCenter cu ecran tactil oferă o navigare fluidă cu comenzi rapide și asistenţă contextuală.

Noul joystick electronic cu inversor

Noul joystick electronic cu inversor

De departe cea mai ușoară şi ergonomică modalitate de utilizare a unui încărcător frontal. În plus, inversorul nou de pe joystick permite schimbarea direcției de deplasare a tractorului, prin apăsarea unui buton. Joystick-ul este complet reconfigurabil și comandă toate SCV-urile, cuplajul frontal și chiar funcțiile ISOBUS.

Tractor 6R

TRAGEŢI PENTRU ROTIRE

Exteriorul cabinei Vedere

TRAGEŢI PENTRU ROTIRE