6R 150Tractor

  • Putere maximă 165 CP (121 kW) (ECE-R120) + 12 CP (9 kW) IPM
  • Motor 4,5 l cu 4 cilindri
  • 6,5 t şi ampatament 2,58 m
  • Cabina ComfortView™ XXL (3,33m³) cu 2 uşi panoramice sau montant B în partea stângă şi afişaj CommandCenter™ de generaţia 4 cu 71 d(B)A
  • Alegerea transmisiei: AutoPowr
Imprimare

Seria 6R: Optaţi pentru inteligenţă, produceţi mai mult.

Tractoare 6R cu şasiu mic: Compacte, uşoare şi puternice

Aveţi parte de versatilitatea acestui tractor cu 4 cilindri de putere mare şi manevrabil, cu sistemul lui hidraulic puternic, cu capacitate mare de ridicare şi cu pneuri mari.

Maximizaţi productivitatea cu încărcătoarele frontale John Deere

Maximizaţi productivitatea cu încărcătoarele frontale John Deere

Încărcătoarele frontale John Deere model R sunt echipate cu sistemele noastre de blocare automată, făcând posibilă instalarea foarte ușoară a încărcătorului și instrumentelor. Pachetul nostru tehnologic opțional vă sporește productivitatea.

Cântărire dinamică

Cântărire dinamică

Perfecționați-vă precizia din mers: Sistemul nostru dinamic de cântărire vă permite să umpleți cupa cu greutatea exactă pe care o doriți și să creați rețete de umplere pas cu pas a remorcii.

Revenire în poziție

Revenire în poziție

Amplificați-vă productivitatea pentru sarcinile repetabile. Cu funcția Revenire în poziție, puteți memora până la patru poziții ale instrumentului, pentru reapelare rapidă și confortabilă cu joystick-ul.

Nivel la orizont

Nivel la orizont

Această caracteristică exclusivă nivelează accesoriul paralel cu solul, nu doar cu tractorul. Transportați baloți mai rapid, nu împrăştiaţi sau scăpați niciodată bunuri și aveţi parte de o deplasare mai lină în general.

CommandARM: Control intuitiv

CommandARM: Control intuitiv

Seria 6R face ca tehnologia agricolă sofisticată să fie uşor de operat. Totul este la îndemână, iar sistemul nostru CommandCenter cu ecran tactil oferă o navigare fluidă cu comenzi rapide și asistenţă contextuală.

Noul joystick electronic cu inversor

Noul joystick electronic cu inversor

De departe cea mai ușoară şi ergonomică modalitate de utilizare a unui încărcător frontal. În plus, inversorul nou de pe joystick permite schimbarea direcției de deplasare a tractorului, prin apăsarea unui buton. Joystick-ul este complet reconfigurabil și comandă toate SCV-urile, cuplajul frontal și chiar funcțiile ISOBUS.

Tractor 6R

TRAGEŢI PENTRU ROTIRE

Exteriorul cabinei Vedere

TRAGEŢI PENTRU ROTIRE