XUV865MVehicule utilitare cross-over

  • Motor diesel
  • Tracţiune integrală
  • Suspensie complet independentă
  • Servodirecţie
  • Omologare rutieră
  • Capacitate de 3 scaune
Imprimare

Confort şi performanţă la cel mai înalt nivel

Lucrurile se pot schimbă în aer liber, aşa că trebuie să fiţi pregătit pentru orice. De aceea, am proiectat modelul XUV865M cu tracţiune integrală la cerere şi cu cea mai mare gardă la sol a oricărui model al nostru cross-over, permiţându-vă să vă concentraţi asupra a ceea ce aveţi de făcut. Cabina închisă vă menţine curat şi uscat, indiferent dacă treceţi prin noroi sau traversaţi un râu. Abordaţi fiecare obstacol fără grijă. Niciun teren nu este prea dificil.

Fără compromis

Aceste modele Gator™ performante reprezintă tot ce e mai bun în materie de putere, capacitate de transport și confort specific automobilelor. Dacă doriţi cel mai bun, nu mai trebuie să căutaţi.

Până la capăt

Cu tracţiune integrală nepermanentă şi gardă la sol superioară, în condiţii dificile ambele modele vă permit să ajungeţi acolo unde alţii nu reuşesc.

Călătoriți cu stil

Indiferent dacă este un post de conducere complet deschis sau o cabină montată în fabrică, interiorul a fost reproiectat pentru a asigura ergonomie şi confort.

Deschis sau închis?

Alegeți o cabină deschisă cu plase sau cabina complet închisă, cu uși din plastic, care asigură maximizarea protecției și minimizarea zgomotului.

Capacitate mare de transport

Sarcini grele sau voluminoase? Nicio problemă – aceste modele dispun de capacitate de tractare şi de transport ridicate, plus comportament rutier şi frâne pe măsura acestora.

Pregătit pentru acțiune

Cabina are toate cablurile preinstalate, așa că va fi foarte ușor să conectați un troliu.

Aici la John Deere, scopul nostru este de a vă ajuta să faceţi mai mult din ceea ce contează. Aceasta ar putea să însemne mai multă versatilitate la gestionarea proprietăţii dumneavoastră de la A la Z. Mai mult confort în acele după-amieze lungi. Mai multă tărie. Mai multă forţă. Mai multă viteză. Indiferent de ce aveţi nevoie, noi suntem de partea dumneavoastră. Faceţi mai multe din lucrurile importante pentru dumneavoastră. Cunoaşteţi mai bine unii proprietari de vehicule utilitare Gator. Vedeţi ce îi motivează să înceapă ziua şi aflaţi pentru ce trăiesc.

 

 

John Deere dealer

Găsiţi cel mai apropiat distribuitor

Localizaţi distribuitorul dumneavoastră John Deere