MANAGEMENT ȘI ADMINISTRARE

Management & Administration

Esența succesului. Oportunități de carieră la reprezentanțele John Deere.

Fiecare afacere care funcționează bine necesită o conducere puternică, un management eficient și un sprijin excelent în back office. Distribuitorii John Deere au nevoie de oameni talentați, cu diverse abilități de gestionare a afacerilor și a oamenilor, care să contribuie la stimularea implicării angajaților, a experienței excelente a clienților și a creșterii afacerii. Vei lucra cu oameni din întreaga reprezentanță, oferind asistență esențială pentru afaceri și planificare zilnică. În calitate de manager, poți conduce o echipă de oameni și poți juca un rol critic în deciziile comerciale prezente și viitoare.

Găsiţi un reprezentant John Deere în apropierea dumneavoastră şi descoperiţi oportunităţile actuale:

Selectaţi şi contactaţi reprezentantul dumneavoastră

 • Responsabilitate

  Clienții noștri se bazează pe noi și ne străduim în fiecare zi să le întrunim așteptările și să îi ajutăm să aibă succes.

  Responsabilitate
 • Excelență

  Ne îndreptăm spre viitor cu o atitudine pozitivă - aceasta este formula noastră câștigătoare.

  Excelență
 • Spirit de echipă

  Împreună putem realiza mult mai mult!

  Spirit de echipă

Posturile specifice din Departamentul de management și administrație

Manager de magazin


Conduci un magazin de reprezentanță cu responsabilitate generală pentru experiența clienților, performanța magazinului și implicarea angajaților.

Manager financiar


Coordonezi și controlezi toate activitățile financiare ale organizației și supervizezi operațiunile zilnice de administrare.

Manager de resurse umane


În acest rol, conduci toate domeniile legate de resurse umane pentru organizație - de la implementarea politicilor, conformitatea cu legile și reglementările locale, până la sprijinirea managementului și direcționarea implicării angajaților.

Manager de marketing


Administrezi imaginea și conștientizarea mărcii reprezentanței, conducând și strategii de marketing tactice pentru promovarea produselor și serviciilor.

Coordonator de credit


Vei coordona toate activitățile de finanțare lucrând îndeaproape cu echipa de vânzări și cu Departamentul financiar John Deere. Asigurarea faptului că toți clienții sunt sprijiniți cu un proces de finanțare de înaltă calitate și comunicat clar este un obiectiv esențial pentru tine.

Coordonator IT


Vei coordona toate eforturile legate de selectarea produselor/serviciilor legate de tehnologie, configurare, asistență, comunicații și protecția datelor, pentru a-i ajuta pe colegi să își efectueze activitatea în mod eficient.

Administrator de service, vânzări sau piese


Ești responsabil pentru procesele care maximizează eficiența în respectivul departament.

Posturile și descrierile acestora enumerate pe acest site sunt doar exemple - posturile reale disponibile la reprezentanțe pot varia. Orice discuții cu privire la problemele legate de angajare la reprezentanțe se desfășoară strict între solicitant și reprezentanță, la fel ca și solicitările de angajare și interviurile ulterioare.