SOLUȚII INTEGRATE

Integrated Solutions

Soluții pentru clienți. Oportunități de carieră la reprezentanțele John Deere.

John Deere conectează optim mașinile, tehnologia inteligentă și datele pentru a oferi soluții adecvate operațiunilor pe teren ale clienților. Lucrând la un distribuitor John Deere în lumea în continuă evoluție a soluțiilor integrate, vei sprijini clienții în utilizarea mai eficientă a mașinilor și a tehnologiilor bazate pe date și informații pentru a obține o productivitate mai mare și o durabilitate a mediului.

Găsiţi un reprezentant John Deere în apropierea dumneavoastră şi descoperiţi oportunităţile actuale:

Selectaţi şi contactaţi reprezentantul dumneavoastră

 • Ascultăm

  Înțelegem nevoile clientului de a livra soluții adaptate.

  Ascultăm
 • Suntem gata de acțiune

  Suntem pregătiți să ne ajutăm clienții pentru a utiliza integral avantajele tehnologiilor inovatoare.

  Suntem gata de acțiune
 • Suntem experți instruiți

  Dezvoltarea continuă a bazei de cunoștințe și a experienței reprezintă cheia pentru oferirea de soluții pentru toate sistemele de producție ale clienților.

  Suntem experți instruiți

Posturile specifice din Departamentul de soluții

Manager de soluții integrate


În acest rol, conduci dezvoltarea și implementarea de soluții integrate pentru întreaga organizație, inclusiv FarmSight Services. Vei lucra îndeaproape cu alte departamente și resurse externe.

Specialist de asistență pentru soluții integrate


Sprijini și promovezi livrarea serviciilor FarmSight ale reprezentanței, oferind expertiză personală, instruire a angajaților și sprijinind execuția soluției.

Consltant de soluții integrate - Precision Ag


Vei oferi expertiză pentru vânzările, livrarea și asistența produselor și serviciilor Precision Ag. În acest rol, creezi o valoare adăugată reală pentru reprezentanță și clienți, fiind expertul în soluții Precision Ag.

Posturile și descrierile acestora enumerate pe acest site sunt doar exemple - posturile reale disponibile la reprezentanțe pot varia. Orice discuții cu privire la problemele legate de angajare la reprezentanțe se desfășoară strict între solicitant și reprezentanță, la fel ca și solicitările de angajare și interviurile ulterioare.