Vânzări

Sales

Vinde produse optime și fă diferența. Oportunități de carieră la reprezentanțele John Deere.

Lucrul în vânzări înseamnă mult mai mult decât vânzarea de echipamente. Este vorba despre înțelegerea nevoilor clienților de a găsi soluția potrivită pentru afacerile lor. Te vom instrui pe deplin cu privire la toate produsele și serviciile noastre de ultimă oră, precum și la instrumentele și abilitățile de vânzări. Vei avea ocazia să îți dezvolți abilități de specialitate privind echipamentele agricole sau pentru gazon, echipamentele rulate, precum și privind soluțiile integrate de top din domeniu.

Găsiţi un reprezentant John Deere în apropierea dumneavoastră şi descoperiţi oportunităţile actuale:

Selectaţi şi contactaţi reprezentantul dumneavoastră

 • Toată lumea are de câștigat

  Atunci când o soluție este perfectă pentru clientul tău, ai realizat mai mult decât o vânzare - ai oferit valoare.

  Toată lumea are de câștigat
 • Relații excelente

  Atunci când ai răspunsurile, construiești încrederea de a face afaceri.

  Relații excelente
 • Ești mândru de activitatea ta

  Vei lucra cu încredere consolidată de marca puternică John Deere.

  Ești mândru de activitatea ta

Posturile specifice în Departamentul de vânzări

Director de vânzări


Vei conduce și gestiona o echipă de vânzări pentru a executa și a supraveghea operațiunile de vânzări și de marketing, inclusiv implementarea strategiei de vânzări, viziunea de vânzări, obiectivele anuale, procesele de vânzări și planul de marketing.

Profesionist de vânzări


În timp ce consolidezi relațiile cu clienții, vei consulta și furniza clienților soluții bazate pe echipamente agricole și pentru gazon noi și rulate, precum și pe servicii de distribuitor în tehnologia Precision Ag.

Specialist de vânzări


Experiența ta sprijină produsele, serviciile și soluțiile. Vei ajuta restul echipei de vânzări atunci când este necesar un nivel ridicat de cunoștințe și expertiză pentru a oferi clienților cea mai potrivită soluție și pentru a-i ajuta să obțină cele mai bune rezultate.

Specialist pentru echipamente rulate


Vei ajuta la gestionarea marketingului, vânzărilor și politicilor generale ale domeniului echipamentelor rulate, propunând și recomandând modificări și îmbunătățiri managerului de echipamente rulate.

Manager de echipamente rulate


Ești responsabil pentru gestionarea marketingului, operațiunilor și politicilor generale ale domeniului echipamentelor rulate, inclusiv vânzările, planificarea, evaluarea stocurilor, stabilirea prețurilor, profitabilitatea și schimbările de inventar.

Posturile și descrierile acestora enumerate pe acest site sunt doar exemple - posturile reale disponibile la reprezentanțe pot varia. Orice discuții cu privire la problemele legate de angajare la reprezentanțe se desfășoară strict între solicitant și reprezentanță, la fel ca și solicitările de angajare și interviurile ulterioare.