Nu riscaţi

Construite să reziste – Baterii pe care puteţi conta

Potrivirea corectă şi performanţa ridicată necesare utilajului tău sunt garantată atunci când alegei din gama noastră de baterii fie StrongBox sau Performance.

baterii de performanţă

Bateriile PERFORMANCE

Bateriile noastre Performance sunt perfecte pentru utilizare în condiţii mai puţin exigente şi reprezintă o alternativă cu costuri mai scăzute faţă de bateriile StrongBox din gama premium.

baterii de performanţă

Cerinţe standard, valoare ridicată

Acestea sunt bateriile potrivite pentru utilizare în regim standard, care sunt mai puţin exigente în privinţa demarajului la rece şi a rezistenţei la vibraţii. Într-un concept robust şi fiabil, ele ofera calitate la un preţ accesibil, o putere de pornire bună pentru o gamă largă de vehicule şi alte necesităţi.

Avantajul tehnologiei

Avantajul tehnologiei

Bateriile noastre includ o tehnologie de grilă care se evidenţiază printr-o îmbunătăţire clară a duratei de viaţă a bateriei, siguranţei şi puterii de demarare – chiar de la prima pornire. Însuşi cadrul grilei complet şi stabil minimizează creşterea grilei şi previne scurt-circuitele. Avantaje: O creştere evidentă a duratei de viaţă funcţionale.