Baterii originale John Deere

Potrivire perfectă

Puteţi conta pe obţinerea performanţei adecvată pentru echipamentul dumneavoastră şi necesităţile dumneavoastră când alegeţi din gamele noastre de baterii StrongBox™ şi Performance. Nimic nu funcţionează mai bine decât bateriile proiectate de noi pentru maşina dumneavoastră.

Baterii StrongBox™

Baterii StrongBox™

Când aveţi nevoie de tehnologie cu performanţă de vârf pentru aplicaţii intensive, priviţi bateriile StrongBoxTM pentru o potrivire perfectă, confirmată prin sigiliul de aprobare al inginerilor noştri. Ele sunt încărcate din fabrică şi gata de plecare cu performanţa de vârf, fără întreţinere. Veţi avea parte în permanenţă de putere superioară de start, chiar şi în condiţii extreme, rezistenţă optimă la vibraţii, viaţă funcţională îndelungată, cu stabilitate mai bună a ciclului, consum minim de apă şi auto-descărcare foarte redusă.

Aplicaţii


Baterii de performanţă

Baterii de performanţă

Bateriile noastre din seria Performance sunt excelente pentru aplicaţii mai puţin solicitante şi reprezintă o alternativă cu costuri mai scăzute faţă de bateriile din linia Premium StrongBox™. Acestea sunt bateriile potrivite pentru aplicaţiile în regim standard care sunt mai puţin exigente în privinţa demarajului la rece şi a rezistenţei la vibraţii. Cumpăraţi putere bună de pornire pentru o gamă largă de vehicule şi necesităţi la un preţ convenabil într-o concepţie robustă şi fiabilă.

Aplicaţii


Avantajul tehnologiei

Avantajul tehnologiei

Tehnologia grilelor noastre reduce la minim umflarea grilelor, pentru o prelungire semnificativă a vieţii funcţionale. Debitul maxim de curent permite acceptabilitatea încărcării mai rapide şi conductivitate optimă, şi cablul mai mult dimensionat acolo unde curentul electric este mai înalt vă oferă putere de start stabil mai înaltă. Procesul nostru de ştanţare de înaltă precizie asigură structura robustă şi aderenţa excelentă a masei de pastă activă pentru o structură stabilă a grilei, putere de demarare mai ridicată şi coroziune minimă.

John Deere seat

De ce să alegeţi o baterie originală John Deere?

Din momentul în care construim maşina în care puneţi bateria, avem idei foarte clare cum trebuie să arate bateria perfectă pentru acesta. De aceea o fabricăm pe a noastră proprie, astfel încât să obţineţi calitatea aşteptată din primul moment – cu o potrivire perfectă la maşina dumneavoastră şi cerinţele acesteia.

Subiecte conexe

click-and-collect

Click & Collect

Nu a fost niciodată mai simplă comandarea pieselor! Toate piesele de care aveţi nevoie sunt la distanţa unui clic.

Catalog componente John Deere

Catalog componente John Deere

Descoperiţi noul catalog online de componente, uşor de utilizat.