Baterii

Baterii John Deere

Baterii – puterea performanţei

Fie că alegeţi din gama noastră de baterii standard de înaltă performanţă, fie gama pentru sarcini grele StrongBox, avem bateria pentru fiecare aplicaţie. Şi, cu toate că bateriile noastre poartă marca John Deere, ele se potrivesc la orice marcă de vehicul sau echipament.

Reprezentantul John Deere are o gamă completă de grupuri generatoare de înaltă calitate, complet încărcate şi gata de pornire. De ce să vă hotărâţi pentru mai puţin?

Construite pentru a dura

Ca orice la John Deere, bateria a fost fabricată să vă asigure ani de serviciu de încredere. Astfel, când vine în sfârşit vremea înlocuirii, nu vă asumaţi şanse. Alegeţi originalul şi cel mai bun – şi vă bucuraţi de aceeaşi performanţă verificată de care aţi avut parte întotdeauna.

Promisiunea bateriei noastre:

 • Performanţă de start superioară, chiar şi în condiţii de exploatare extreme
 • Verificare la vibraţii extreme: durată de viaţă funcţională mai lungă faţă de concurenţă la testele de laborator SAE J930 efectuate de laboratoare independente.
 • Durabilitate mare la încărcare şi descărcare, chiar şi atunci când motorul este deconectat
 • Furnizarea energiei îmbunătăţită

Aveţi încredere în calitatea bateriilor John Deere pentru:

 • Fermă şi crescătorie de animale
 • Sarcini grele comerciale sau industriale
 • Bărci, ATV-uri, motociclete şi cărucioare de golf
 • Camioane de serviciu uşoare, pick-up-uri, furgoane şi autoturisme
Baterii John Deere Strongbox

Baterii John Deere StrongBox

Bateriile John Deere StrongBox se livrează la două clase diferite, pentru a corespunde tensiunii de sistem a dumneavoastră şi cerinţelor de operare. Toate clasele vin cu o capabilitate de ciclare superioară şi o capacitate de rezervă integrată standard. Toate bateriile John Deere StrongBox sunt fabricate după specificaţiile exigente John Deere, prin utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate şi tehnologiei de ultimă generaţie. Drept rezultat, nici o altă marcă în piaţă nu se poate compara cu execuţia de înaltă calitate şi componentele interne şi externe proiectate cu ajutorul tehnicii de calcul.

Bateriile Strongbox

Extindere completăRestrângere completă

StrongBox

Bateriile StrongBox

Bateriile John Deere StrongBox sunt coloana vertebrală a liniei noastre de baterii — fabricate după specificaţiile exigente John Deere, prin utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate şi tehnologiei de ultimă generaţie.

Caracteristici de calitate ale proiectului:

 1. Încărcat uscat în fabrică pentru depozitarea iniţială.
 2. Conectoarele intercelulare sudate prin perete sunt cu 12 procente mai mari decât alte mărci de baterii, pentru a rezista la vibraţii severe, să asigure porniri rapide şi să livreze putere pe care te poţi baza pe geruri extreme.
 3. Configuraţia de grilă super-radială cu lamelă integrată permite curentului electric să circule mai eficient, asigurând un curent înalt pentru demaraj, încărcare rapidă şi rezistenţă la coroziune.
 4. Plăcile de greutate extra asigură rezervă mai mare de putere în zile extrem de reci.
 5. Separatoarele din plastic microporos ale anvelopei elimină scurtcircuitele electrice prin protejarea materialelor pozitive de contactul cu placa negativă. Plus, împiedică coroziunea şi dezalinierea separatoarelor, care poate cauza scurtcircuite.
 6. Plăcile ancorate din epoxy fac bateriile StrongBox mai puternice decât bateriile cu plăci ancorate de topitură fierbinte. Vibraţiile sunt de asemenea reduse, care reprezintă cauza principală de defectare a bateriilor profesionale.

Aplicații

Toate mărcile de echipamente grele şi uşoare utilizate la ferme, crescătorii şi şantiere de construcţii; şi în echipamentele pentru utilităţi generale, gazon şi grădină, vehicule electrice, vehicule sport-utilitare şi ATV-uri.

StrongBox ST

Baterii StrongBox ST
Suplimentar la caracteristicile superioare ale bateriilor uzuale John Deere StrongBox, bateriile StrongBox ST dispun de o grilă din aliaj de argint – concepută pentru extinderea vieţii funcţionale a bateriilor în mediile de exploatare cu încălzire puternică.

Caracteristici de calitate ale proiectului:

 • Construcţie din aliaj cu argint Silver tech alloy rezistă la coroziune şi asigură o viaţă de serviciu mai lungă în condiţii de căldură puternică.
 • Modelul radial eficient asigură demararea rapidă la înaltă tensiune.
 • Şinele pe tot perimetrul cadrului măresc durabilitatea şi asigură o durată mai lungă de viaţă în serviciu.
 • Configuraţia cu grilă turnată pozitivă cu diametrul mărit al firelor cu grilă interioară îmbunătăţeşte rezistenţa la coroziune şi măreşte durabilitatea.
 • Fereastra cu grilă mică îmbunătăţeşte reţinerea activă a materialelor.
 • Lamela înaltă şi lată măreşte durabilitatea şi asigură o durată mai lungă de viaţă în serviciu.
 • Fără întreţinere — nu mai trebuie adăugată apă în timpul vieţii funcţionale normale.

Aplicaţii
Toate mărcile de echipamente grele şi uşoare utilizate la ferme, crescătorii şi şantiere de construcţii; şi în echipamentele pentru utilităţi generale, gazon şi grădină, vehicule electrice, autovehicule, vehicule sport-utilitare, bărci, motociclete şi ATV-uri

 

StrongBox Wet

Bateriile umede StrongBox Wet
Bateriile umede John Deere StrongBox Wet, la fel ca şi bateriile StrongBox, îndeplinesc toate standardele de calitate John Deere. Ele sunt proiectate pentru a îndeplini cerinţele echipamentelor John Deere.

Caracteristici de calitate ale proiectului:

 • Complet activat, gata de vânzare
 • Stabilitate mai bună a ciclului
 • Consum de apă foarte redus
 • Auto-descărcare foarte scăzută
 • Aliaj: PbCaSn (plumb/calciu/zinc

Aplicaţii
Toate mărcile de echipamente grele şi uşoare utilizate la ferme, crescătorii şi şantiere de construcţii; şi în echipamentele pentru utilităţi generale, gazon şi grădină, vehicule electrice, vehicule sport-utilitare şi ATV-uri. Bateriile umede StrongBox Wett prezintă o tehnologie de grilă care se evidenţiază printr-o îmbunătăţire clară a duratei de viaţă funcţionale a bateriei, siguranţei şi puterii de demarare

Avantajele tehnologiei:

 • Verificare optimizată la vibraţii
 • Furnizarea energiei îmbunătăţită

1 – Tehnologia însăşi
Reţeaua de grile stabilă şi completă însăşi minimizează creşterea grilelor şi previne
scurt-circuitele.

Avantaje: O creştere evidentă în viaţa de serviciu.

2 – Configuraţia grilaj
Construit pentru un debit maxim de curent, structura de grilaj permite acceptarea mai rapidă a reîncărcării şi conductivitatea optimă. Proiectul asigură că este mai mult material conductiv acolo unde curentul electric este mai puternic.

Avantaje: Putere înaltă de demarare în mod constant

3 – Structura de grilă
Producţia grilei printr-un proces de perforare continuu de înaltă precizie asigură structură robustă şi aderenţă excelentă a masei de pastă activă.

Avantaje: Calitate ridicată, structură stabilă a grilei, putere înaltă la demarare în mod constant şi coroziune minimă

StrongBox MowPro

Baterii StrongBox MowPro
Pentru toate mărcile de echipamente pentru gazon şi grădină.

StrongBox MowPro este un alt câştigător în gama noastră de baterii premium pentru sarcini grele. Este proiectat specific pentru a livra performanţă de încredere la demaraj pentru echipamentele de gazon şi grădină.

Furnizează aceleaşi caracteristici robuste şi beneficiile valorii adăugate ale unei baterii uzuale StrongBox — plăci ancorate, conectoare intercelulare cu 25 procente mai mari, grile super radiale, plăci extra grele, şi multe altele.

Baterie de performanţă John Deere

Baterii de performanţă

Bateria de performanţă John Deere – o alternativă economică la linia Premium de baterii StrongBox. Fabricat să depăşească specificaţiile industriei, ideal pentru aplicaţii care nu necesită tehnologia exclusivă şi concepţia echipamentului original al bateriei StrongBox.

Caracteristici de calitate ale proiectului:

 • Container şi capac din polipropilenă de înaltă rezistenţă.
 • Conexiunile întărite protejează de vibraţii.
 • Separatoarele anvelopei elimină scurtcircuitele electrice şi previn coroziunea.
 • Performanţă fiabilă
 • Putere înaltă de demarare în toate anotimpurile
 • Înmagazinare optimă a energiei şi anduranţă lungă

Aplicaţii

Maşini agricole, profesionale, autovehicule, camioane uşoare, sport-utilitare, gazon şi grădină, vehicule utilitare, cărucioare de golf, vehicule electrice şi marină.

Accesorii pentru baterii

Selecţia largă a accesoriilor pentru baterii John Deere include:

 • cleme crocodil
 • conectoare
 • bornele bateriei
 • inele
 • fâşii de pământ
 • Comutatoare separatoare baterie:
  ideal imobilizarea simplă şi ieftină a echipamentelor costisitoare

…tot ce vă trebuie.

Cablu baterie auxiliară:

selecţie de la 400A la sarcini grele 600A

Încărcător pentru întreţinerea bateriilor:

O selecţie de încărcătoare de mentenanţă complet automate pentru a vă menţine şi extinde viaţa bateriilor dumneavoastră, inclusiv:

- Încărcătoare de menţinere, modele cu rată variabilă între 0,8 A şi 90 A

- Indicator Starea bateriei

John Deere este un magazin unitar de baterii şi accesorii.