Filtre

Filtre

Filtrele John Deere sunt o completare necesară la fluidele noastre de întreţinere de vârf de linie. Ele s.au dovedit că vă protejează echipamentul de particulele dăunătoare care vă invadează sistemul, şi în acelaşi timp extind viaţa funcţională a echipamentului dumneavoastră.

Proiectăm filtrele noastre cu medii de filtrare de înaltă calitate, care pot capta particule cu o mărime de o cincime din grosimea firului de păr uman! Cu siguranţă veţi observa un interval de service mai lung şi o protecţie generală mai bună.

Extindere completăRestrângere completă

Filtre de ulei

Filtre de ulei

Filtrele de ulei John Deere sunt dezvoltate de experţi pentru a prinde particulele mici cum este praful şi alţi contaminanţi, înainte de a polua motorul dumneavoastră. Uleiul murdar vă încetineşte, ducând la o productivitate mai mică şi intervale de service mai scurte. De aceea filtrele John Deere sunt testate pentru a vă asigura că vor captura mai mult praf decât filtrele de calitate mai slabă.

Când vă ocupaţi de filtrele de ulei, ţineţi seamă de următoarele:

 • Dacă filtrul nu are o capacitate suficientă de reţinere a impurităţilor, uleiul murdar va începe să ocolească filtrul înainte de intervalul de schimbare.
 • Ocolirea filtrului face ca reziduurile să pătrundă în motor, ceea ce cauzează o uzură şi degradare prematură.

Avantaje:

 • Pliurile şi spaţierea mediului asigură filtrare uniformă, pentru o protecţie generală mai bună, fără pauze.
 • Tubul central spiralat şi încreţit ajută la prevenirea colapsului materialului filtrului şi a pătrunderii particulelor nedorite în sistem.
 • Garniturile de cauciuc favorizează o etanşare mai strânsă decât garniturile de plastic de pe filtrele concurenţei.

Filtre de combustibil

Filtrele de combustibil

Filtrele de combustibil John Deere

Când vorbim despre combustibil, apa este inamicul numărul unu. De aceea filtrele de combustibil John Deere sunt proiectate nu numai pentru capturarea apei, ci şi să o îndepărteze. Filtrele noastre au o suprafaţă special căptuşită, care ţine apa la distanţă, prevenind rugina şi dezvoltarea microbilor care pot degrada calitatea combustibilului şi să crească consumul acestuia.

Avantaje:

 • Pliurile strânse şi spaţierea uniformă a mediului asigură capacitatea ridicată de captare a apei şi a particulelor de praf înainte de a deteriora combustibilul.
 • Suprafaţa căptuşită a mediului de filtrare îndepărtează apa şi previne accesul acesteia în carburant, spre deosebire de mediile de filtrare necăptuşite.
 • Etanşarea strânsă între mediul de filtrare şi carcasa filtrului asigură protejarea motorului de combustibilul cu impurităţi.

Filtre de Aer

Filtrele de aer

Filtre de aer John Deere

Filtrele de aer John Deere reprezintă o altă linie defensivă de calitate împotriva agenţilor contaminanţi care vă invadează motorul. Acestea reduc uzura motorului îndepărtând praful, murdăria şi alte elemente poluante din aerul intrat. Sunt foarte eficiente în ceea ce priveşte captarea particulelor nedorite.

Avantaje:

 • Pliurile uniforme şi suprafaţa de filtrare mai mare asigură o eficienţă ridicată şi intervale mai lungi de serviciu.
 • Un flux adecvat al aerului asigură o restricţie minimă a ventilaţiei, filtrul captând mai multe elemente contaminante decât cele mai bune filtre ale competitorilor.
 • Un etanş puternic împiedică trecerea prin filtru a contaminanţilor.

Filtre hidraulice

Filtre hidraulice

Filtre hidraulice John Deere

Filtrele noastre hidraulice sunt create pentru a proteja sistemele hidraulice John Deere de uzura pieselor şi de fluxurile de supratensiune. Acestea rețin substanțele contaminante și previn defectarea mașinii din cauza depunerilor și acidului.

Avantaje:

 • Pliurile uniforme oferă o capacitate mai ridicată împotriva contaminanţilor şi intervale mai lungi de serviciu.
 • Fuziunile de clei cald suplimentare consolidează suprafaţa şi asigură spaţierea uniformă.