Originale John Deere Lumini LED


Potrivire perfectă

Ştiaţi că lămpile originale John Deere LED sunt nu numai mai puternice, dar au şi un randament energetic mai bun decât lămpile cu halogen? Lumina naturală generată de ele vă permite să vedeţi mai mult şi vă ţine ochii proaspeţi, şi în acelaşi timp conservă viaţa bateriei şi alternatorului.

Lumini LED

Randament energetic mai strălucitor

Oferim LED-uri cu o gamă largă de intensităţi (lumeni), pentru a îndeplini necesităţile individuale de iluminare şi costuri. Cele mai puternice lămpi, cu o intensitate luminoasă de 3000 lumeni efectivi, depăşesc lămpile HID în adâncime şi lăţime, furnizând cea mai strălucitoare şi clară lumină cu un consum mai mic de baterie.

Iată ce trebuie să ştiţi despre lămpile cu LED: Multe lămpi din piaţa secundară declară intensităţi luminoase foarte ridicate. Adeseori aceste cifre reprezintă numai intensitatea luminoasă brută sau teoretică maximă de proiect a unei lămpi cu LED, deoarece intensitatea lor efectivă în lumeni este foarte scăzută.

Intensităţile efective – în lumeni – sunt valorile corecte de iluminare la utilizare normală. Lămpile John Deere sunt evaluate atât în intensitatea brută cât şi efectivă – lumeni – astfel încât să puteţi compara corect valorile. Lămpile LED de la John Deere vă dau întotdeauna cea mai bună performanţă raportată la banii dumneavoastră.

 • Lămpile LED – fabricate pentru maşina dumneavoastră John Deere

   

  Sunt disponibile două tipuri de lămpi LED:

  – Lămpile LED cu înlocuire directă sunt executate pentru a se potrivi perfect în poziţia lămpii originale cu halogen. Montarea uşoară prin cuplare directă vă aduce lin la următorul nivel de iluminare.

  – Lămpile LED cu piedestal pot fi montate într-o diversitate de locaţii pe maşină, orişicând aveţi nevoie de iluminare suplimentară.

  LED

Subiecte conexe

click-and-collect

Click & Collect

Nu a fost niciodată mai simplă comandarea pieselor! Toate piesele de care aveţi nevoie sunt la distanţa unui clic.

Catalog componente John Deere

Catalog componente John Deere

Descoperiţi noul catalog online de componente, uşor de utilizat.