LUBRIFIANŢI

Lubrifianţi

Uleiul potrivit: pentru orice aplicaţie, în orice moment

Probabil că lucraţi deja cu cele mai recente echipamente. S-au vaţi bazat mulţi ani pe aceleaşi maşini de încredere. Poate ambele. Cu lubrifianţii noştri veţi fi întotdeauna în formă bună. Ele sunt preparate să vă asigure că veţi obţine ani de performanţă de vârf de încredere de la maşinile dumneavoastră. Parcurgeţi selecţia noastră largă de lubrifianţi pentru a găsi uleiul potrivit pentru maşina dumneavoastră şi aplicaţiile specifice.

 

 

Lubrifianţi

Totul este aici

Ştiţi deja ce căutaţi? Parcurgeţi gama completă şi găsiţi toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru selecţia potrivită.

Lubrifianţi

NU RISCAŢI – Veţi simţi diferenţa

Ştiaţi că lubrifianţii pot constitui până la 25%* din costurile cu întreţinerea ale unei maşini? Alegerea uleiului de motor corect garantează rezultate bune pe termen lung. Uleiurile de motor John Deere asigură o performanţă eficientă şi protecţie pe termen lung de nivel superior, cu intervale de golire de până la 750 de ore**. Alegeți întotdeauna originalul.

* Calculul se bazează pe un tractor John Deere 8400R FT4, cu 1000 de ore pe an, pe o perioadă de 5 ani ce include costurile cu forţa de muncă.

** Pentru anumite utilaje cu motoare John Deere Grad 4 final, la utilizarea uleiului Plus-50 II şi a filtrelor John Deere.