LUBRIFIANŢI

Lubrifianţi

Potrivire perfectă

Protejaţi-vă investiţia prin utilizarea lubrifianţilor formulaţi special pentru a oferi utilajelor dvs. performanţe de top de la an la an. Consultaţi selecţia noastră largă de lubrifianţi pentru a găsi uleiul potrivit pentru echipamentul dvs. şi aplicaţiile specifice.

 

 

Lubrifianţi

Totul este aici

Ştiţi deja ce căutaţi? Parcurgeţi gama completă şi găsiţi toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru alegerea potrivită.

Lubrifianţi

De ce să folosiţi lubrifianţi John Deere originali?

Pentru că sunt ideali pentru utilajul dvs. şi pentru ceea ce doriţi să obţineţi cu acesta. Luaţi în considerare următoarele: lubrifianţii pot reprezenta până la 25% din costul de întreţinere a utilajului dvs. Uleiurile de motor John Deere asigură o performanţă eficientă şi protecţie pe termen lung de nivel superior, cu intervale de golire de până la 750 de ore**. Sunt perfecte pentru o întreţinere eficientă din punctul de vedere al costurilor.

* Calculul se bazează pe un tractor John Deere 8400R FT4, cu 1000 de ore de funcţionare pe an, pe o perioadă de 5 ani ce include costurile cu forţa de muncă.

** Pentru anumite utilaje cu motoare Final Tier 4 John Deere, la utilizarea uleiului Plus-50 II şi a filtrelor John Deere.